Citat:
Uporabnik pablo pravi:
Ali obstaja kakšna pomoč uporabnikom razen "090-euro na minuto"?
Citat:
Uporabnik pablo pravi:
ksz
Imam mini bob. Kako prenesem svojo številko in račun na fotrov sp? Ali obstaja kakšna pomoč uporabnikom razen "090-euro na minuto"?
Citat:
Uporabnik Aliens pravi:
ksz
Administratorji bob.si, dajte malo podaljšat sejo za spletno prijavo naročniškega razmerja. Zdajle sem moral 4-krat znova izpolniti vsa polja, ker mi je vedno potekla seja. Mislim, da je trenutna omejitev okoli 5 minut, kar je precej malo, da se vse izpolni vključno s podatki o prenosu številke.
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik Aliens pravi:
ksz
Administratorji bob.si, dajte malo podaljšat sejo za spletno prijavo naročniškega razmerja. Zdajle sem moral 4-krat znova izpolniti vsa polja, ker mi je vedno potekla seja. Mislim, da je trenutna omejitev okoli 5 minut, kar je precej malo, da se vse izpolni vključno s podatki o prenosu številke.
heh... jaz sem tudi 5x vpisoval
mini bob, here i come!
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Je kdo zdaj probal če dela SMS zgrešeni klic?
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Je kdo zdaj probal če dela SMS zgrešeni klic?
To je kaj novega? na začetku vem da je bilo rečeno, da te storitve ni.
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
Zakaj je bila zapadlost prejsni mesec 10ga ta mesec pa 8ga? Se hoces na nekaj navadt pa...
Citat:
ksz
Zakaj je bila zapadlost prejsni mesec 10ga ta mesec pa 8ga? Se hoces na nekaj navadt pa...
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
ksz
Tudi če 15. plačaš kot vse ostale položnice, ne bo nobenega opomina ali težav. Vsaj zaenkrat tako počnem in me še niso gnjavili.