Kako je napaka pri meni, kje pise, da custom romov ne podpirajo... Ce bi klical ovco na hotline, bi spusil letno narocnino in dvomim, da bi ji bilo kej jasno...
Salabajzerji pravi.
Salabajzerji pravi.
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
podpisal sem klavzulo o zaupnosti tako da takih informacij na morem dajati.cas bo povedal svoje.
b
Pa če stokrat napišeš, eni ne bodo dojeli...
Kot kaze, nimas pojma, kako to poteka... Tisti prvi SMS je cisto navaden SMS... tisti drugi pa ni navaden SMS ampak je OTA nastavitveno sporocilo, ki vsebuje konfiguracijo... In tega drugega mora mobilnik znati sprejeti...Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
jest ne palamudi....
point je, da pošlejo en sms drugega pa ne....., ravno tako kot tv2go pri t2, kateri apk deluje normalno samo downloadad ga ne morš iz marketa.....
Citat:
ni point custom rom, point je šalabajzerstvo.. Lahko pa napišejo na custom rom ne deluje internet oz si ga nastavite kot veste in znate.... To ni ameriško, to je fact..
Citat:
rešitev servirano
1 eur na minuto...... pa še verjetno ne dobiš rešitve.. poceni. No ja vajen sem bil 080 cifre, zate je low cost 090.
Druga stvar custom rom imam zato ker je to cool, sori imam ga zato ker telefon dela bistveno hitreje, aplikacije ne freezajo itd... Factory reset pa pomoje je top šit, ki ti ga ovca na provajderjih lahko da......
ps pa ne zahtevam tega, zahtevam jebena navodila ip nastavitev (ne kako se nastavi, ampak kakšne so) sej ne furajo jebeni dhcp......
Citat:
bo zdaj šlo, namesto tega je 090, katera je ista kot bi klical v dev0.