Citat:
Uporabnik luka51 pravi:ni hakeljcov. in deluje popolnoma enako kot simobil.Koda:
Ja popolnoma enako, ob treh črticah signala javlja klicočemu da nisi dosegljiv
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:ni hakeljcov. in deluje popolnoma enako kot simobil.Koda:
ej zanimivo. ampak na bobu nimam problemov na simobilu sem jih mel skos res pa, da se je malo pred menjavo nekaj na veliko delalo na omrežju sn že pozabo na to, ko sem bil nedosegljiv pri polnem siganluCitat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Ja popolnoma enako, ob treh črticah signala javlja klicočemu da nisi dosegljiv
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Velja do prekinitve... samo sklenes jo lahko samo dolocen cas ...
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Velja do prekinitve... samo sklenes jo lahko samo dolocen cas ...
Kaj to pomeni?
Ce prav vidim je tudi 0.04 cente zelo dobra cena za nadaljne pogovore ali smse ce presezes zakupljeno kolicino?
(iz SPLOŠNI AKT o spremembah in dopolnitvah splošnega akta o prenosljivosti številk - UL RS, št. 25/2006)Citat:
14. člen
(razlogi za zavrnitev zahteve za prenos številke s strani operaterja dajalca številke)
Zahtevo za prenos številke operater dajalec številke zavrne, če:
– se zahteva nanaša na neobstoječo številko,
– je zahteva vložena s strani nepooblaščene osebe,
– je zahteva nepopolna, tako da prenos številke ni mogoč,
– če od operaterja prejemnika številke v roku, določenem v 10. členu, ne prejme dokumentacije, na podlagi katere bi lahko preveril zahtevo,
– je na računu uporabnika predplačnika premalo sredstev za kritje stroškov prenosa številke,
– se zahtevana številka že nahaja v postopku prenosa oziroma obstaja predhodno podana zahteva za prenos iste številke,
– je naročniška številka, za katero se zahteva prenos, začasno ali trajno izključena iz omrežja operaterja dajalca številke.
ne, ker ni fizične poslovalniceCitat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Ali se da v ljubljani fizicno do poslovalnice od boba in se tam vse zmenit?
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
kako se sploh naročim? naročim osnovni naročniški paket, ki stane 14,90€? in na podlagi le-tega potem naročim big bob za 9,90?
[cenzura] majo nejasno napisano vse skupaj.
Citat:
Uporabnik rollingstones pravi:
Pozdravljeni zvesti uporabniki foruma,
zaradi ponovne ponudbe paketa Bigbob, se tudi sam nagibam k temu, da bi stestiral to "čudo".
Kolikor sem uspel zaslediti MMS-i niso vključeni v naročniški paket, torej se dodatno zaračunavajo - 4 cente?
Prenos podatkov stane 5 € - je to cena z davkom?
Pred iztekom akcije bi vzel naročniški paket ter hkrati prenos podatkov 1 GB - to skupaj znese 14.9 € z DDV?
Koliko stanejo klici na njihovo številko 090 oz. ali se da vse stvari urejati preko spleta v izogib nepotrebnim dodatnim stroškom?
Za koliko časa se vežem, če si izberem aktualni akcijski paket oz. kakšne so moje obveznosti glede prekinitve?
Npr., da čez nekaj časa pride ven zopet nov paket podoben tistemu pri naših severnih sosedih (http://www.bob.at/smartbob), lahko preidem na ta novi paket?
Hvala za vse odgovore že vnaprej...