Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Je tako
smile-1.gif

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Živjo,

imam eno vprašanje...Če pošljem STANJE na 4545 dobim nazaj odgovor, koliko sem porabil. Zanima me par reči:
- Imam samo BigBob, brez tiste opcije za 1Gb prenosa podatkov. Če je vklopljena tudi tista opcija, ali je sporočilo enako ali ne?
- Če bi imel MiniBob, ali je sporočilo enako?
- Če bi imel MiniBob z tisto opcijo 1Gb, ali je sporočilo enako kot sedaj, ko imam BigBob?
- V primeru, da bi imel bob 4 cente, kaj se zgodi, če pošljem sporočilo? Kakšen odgovor dobim?

Hvala
smile-1.gif

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Citat:
Uporabnik matejm1994 pravi:
Če pošljem STANJE na 4545 dobim nazaj odgovor, koliko sem porabil. Zanima me par reči:
- Imam samo BigBob, brez tiste opcije za 1Gb prenosa podatkov. Če je vklopljena tudi tista opcija, ali je sporočilo enako ali ne?
- Če bi imel MiniBob, ali je sporočilo enako?
- Če bi imel MiniBob z tisto opcijo 1Gb, ali je sporočilo enako kot sedaj, ko imam BigBob?
- V primeru, da bi imel bob 4 cente, kaj se zgodi, če pošljem sporočilo? Kakšen odgovor dobim?

Povsod je enak SMS.

blazek33

Fizikalc
3. nov 2012
132
57
28
Živijo,mene pa zanima ali se da prenesti tel.št.(tušmobil) plačniško,na BOB predplačniško (brez naročnine) ?

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Je. Pošlji jim mail s svojo številko in geslom, pa ti jih bodo zablokirali.

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Dobil SMS od boba:

"Pozdravljeni! Obveščamo vas, da vam v tujino poslana SMS sporočila do sedaj nismo zaračunali kljub temu, da je v ceniku drugače določeno. V prihodnje bomo ta SMS sporočila zaračunavali po ceni 4 cente, skladno s cenikom, za nazaj pa ne bomo izvedli poračuna. Vaš bob"

Ali se jim je zelo mudilo to poslati, ali pa imajo težave s slovenščino.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.605
4.549
113
50
Na sončni strani ALP
Za 1x še ni bilo kakšnega SMSa. Imam BigBOB.

---

Velja to za SMSe na tuje številke ali za naše, ki se nahajajo v tujini?!
17758-icon_confused.gif

V drugem primeru - kako do hudiča naj vem, da je uporabnik slučajno v tujini?!
jezen.gif

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Za 1x še ni bilo kakšnega SMSa. Imam BigBOB.

---

Velja to za SMSe na tuje številke ali za naše, ki se nahajajo v tujini?!
17758-icon_confused.gif

jezen.gif

Samo za tuje.

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Citat:
jezen.gif
To te ne rabi skrbeti. Meni je zanimivo, kako eni (ne ciljam nate) še dandanes zmotno mislijo, da če kličejo slovenskega uporabnika, ki se nahaja v tujini, da zato plačajo več. Že parkrat sem bil zraven, ko je pač nekdo klical pač nekoga, ko pa mu je ta omenil, da je v tujini, je klicatelj takoj prekinil in ves bled rekel, da ne bo plačeval dragih mednarodnih klicev... Hehe... Pa ko mu skušaš dopovedati, da ti plačaš normalen klic, kot da je on v Sloveniji, tisti ki pa prejema klic, pa plača od meje do njega, jim to nikakor ni jasno... On je v tujini in jaz ta klic ful plačam in basta...
uf-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.