Novi Scenic

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Nima smisla, ker smo zašli z teme. Šoferju med vožnjo pa še najmanj koristijo. Razen neke navigacije, ki so jih izumili že zdavnaj in se lepše implementira v vozilo, kot z preslikavo nekega zaslona.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38

Pizdamaterna, to je še več pizdarij k pri mojmu merđotu
evil.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik map pravi:
Nima smisla, ker smo zašli z teme. Šoferju med vožnjo pa še najmanj koristijo. Razen neke navigacije, ki so jih izumili že zdavnaj in se lepše implementira v vozilo, kot z preslikavo nekega zaslona.

S preslikavo
rolleyes-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
lej 2 jurja lahko zapraviš za radio al pa za kurbe

veselje v obeh primerih traja kakšna 2 tedna

Ni res. Na kurbe lahko še vedno misliš ko drkaš
evil.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik map pravi:

Kako to veš, če je več kot jasno iz preteklih postov, da zadeve še niti preizkusil nisi?

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Youtube dela čudeže. mene osebno pa moti že ko žmigne lučka za šaltanje. Takoj, posebej v nočnem času mi odvrne pogled z ceste, ne da bi se še z čem takim ukvarjal

Nazadnje urejeno:

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.871
113
Citat:
Uporabnik map pravi:
Youtube dela čudeže. mene osebno pa moti že ko žmigne lučka za šaltanje. Takoj, posebej v nočnem času mi odvrne pogled z ceste, ne da bi se še z čem takim ukvarjal

Daj probaj naglas rečt zceste in zčem ne da se spačiš in si izpahneš čeljust.

Nisem jaz začel.
grin1.gif

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
No, tu se ne bom obregnil ob avto, ampak zgolj ob gume. Nexen niti ni kitajska guma, ampak po mojih podatkih korejska. Pa sploh ni važno - kupil sem zimske nexen v dimenziji 205/55/16 in se obnašajo vrhunsko (vsaj proti preteklim savam, goodyerom in nedaj bože še kdaj kleber gumam). Ob vsem strahu in cincanju sem s temi istimi gumami šel na Vransko (Amzs). Res sem ime nove, ostali v skupini pa stare leto ali dve prej omenjenih znamk, ampak sem imel velike težave. Težave v tem smislu, da izogibanje oviri ni šlo, ker sem se pred njo ustavil.
No, na kratko, guma se je obnesla fantastično in tudi po dveh zimah je bila ok. Letos bo tretja in zadnja zima pa bom videl kako bo. Ima pa tudi kar nekaj znancev letne in so vsi zadovoljni. Edini minus je ta, da ko sem jih kupil, so bile 30% cenejše od "znamk". Danes so cenejše mogoče samo še za 10%.

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
Huh, jaz jih vidim polno. Pa po eni strani je tako prav - kako bi jaz kupil dober avto, star 10 let za malo denarja, če se nihče ne bi zakreditiral in kupil novega?

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.871
113
V tej dimenziji imaš za 90 eur praktično katerokoli gumo si izmisliš. Spomnim pa se časov ko so bile po 145 eur za kos (recimo prve eagle F1 ko so prišle ven).
bonk.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Naložen s čim? Saj še v top verziji nima niti Andoid AUta ali Apple CarPlaya.

nimam pojma, v talismanu je vse nekaj žmigalo, utripalo, brnelo in me stiskalov rit. se je blo treba čez neke menije prebijat, da sem vse bedarije pogasnil. npr. neuporabni hud, prepoznavanje prometnih znakov (tega nisem znal ugasnit), da ne omenjam brnenja ko menjaš pas na avtobanu.

priznam, sem bolj plebejske sorte, pa se mi je zdelo, da se vozim v space shuttlu.

aja android auto pa tist car play... resno, who cares?
Pol se drži Dacije, tam ni treba po LCDju tipkat. Vse ostalo se prižge/ugasne zlahka.
Brnenja pa ni, če žmigavce uporabljaš.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik map pravi:
Nekaj drugega je zanimivo. kaj hudiča ima folk od teh igračk na armaturki. kaj pokemone med vožnjo lovi? al pa minecraft zida? Voznik potrebuje bluetooth, radio, pa navigacijo, ne pa nekih miljon aplikacij. Kdaj jih bo pa rabil, naj raje gleda na cesto in spremlja promet. Če je pa sopotnikom dolgcajt, pa naj drkajo po telefonih ali tablicah. Na koncu pa še cena, nekje sem videl, pa se ne spomnim pri kerem avtu, da ta multimedijska navlaka košta okoli 2k EUR. Pa ne ga srat.
App za kak spletni radio al pa recimo Spotify je že fajn met. Z AA ali Carplayem navi na telefonu dela 10x hitreje od une v avtu, ko je treba cilj vnest, recimo, pa še satellite view ima, recimo.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik map pravi:
Enkrat sprobaj, pa boš videl, kaj je boljše ... Malo je tovarnipkih navigacij, kis e lahko kosajo s tem.