Nima smisla, ker smo zašli z teme. Šoferju med vožnjo pa še najmanj koristijo. Razen neke navigacije, ki so jih izumili že zdavnaj in se lepše implementira v vozilo, kot z preslikavo nekega zaslona.
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
http://www.megane4-forum.de/index.php?thread/235-bekannte-probleme-problembehebung/
Citat:
Uporabnik map pravi:
Nima smisla, ker smo zašli z teme. Šoferju med vožnjo pa še najmanj koristijo. Razen neke navigacije, ki so jih izumili že zdavnaj in se lepše implementira v vozilo, kot z preslikavo nekega zaslona.
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
lej 2 jurja lahko zapraviš za radio al pa za kurbe
veselje v obeh primerih traja kakšna 2 tedna
Citat:
Uporabnik map pravi:
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
lej 2 jurja lahko zapraviš za radio al pa za kurbe
veselje v obeh primerih traja kakšna 2 tedna
Citat:
Uporabnik map pravi:
Youtube dela čudeže. mene osebno pa moti že ko žmigne lučka za šaltanje. Takoj, posebej v nočnem času mi odvrne pogled z ceste, ne da bi se še z čem takim ukvarjal
Mogoče naslednjo generacijo, ne FL.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Saj bo imel ob naslednjem FLju Microsoftov sistem... Kaj se obremenjuješ za Android ali japko
klik
Pol se drži Dacije, tam ni treba po LCDju tipkat. Vse ostalo se prižge/ugasne zlahka.Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Naložen s čim? Saj še v top verziji nima niti Andoid AUta ali Apple CarPlaya.
nimam pojma, v talismanu je vse nekaj žmigalo, utripalo, brnelo in me stiskalov rit. se je blo treba čez neke menije prebijat, da sem vse bedarije pogasnil. npr. neuporabni hud, prepoznavanje prometnih znakov (tega nisem znal ugasnit), da ne omenjam brnenja ko menjaš pas na avtobanu.
priznam, sem bolj plebejske sorte, pa se mi je zdelo, da se vozim v space shuttlu.
aja android auto pa tist car play... resno, who cares?
App za kak spletni radio al pa recimo Spotify je že fajn met. Z AA ali Carplayem navi na telefonu dela 10x hitreje od une v avtu, ko je treba cilj vnest, recimo, pa še satellite view ima, recimo.Citat:
Uporabnik map pravi:
Nekaj drugega je zanimivo. kaj hudiča ima folk od teh igračk na armaturki. kaj pokemone med vožnjo lovi? al pa minecraft zida? Voznik potrebuje bluetooth, radio, pa navigacijo, ne pa nekih miljon aplikacij. Kdaj jih bo pa rabil, naj raje gleda na cesto in spremlja promet. Če je pa sopotnikom dolgcajt, pa naj drkajo po telefonih ali tablicah. Na koncu pa še cena, nekje sem videl, pa se ne spomnim pri kerem avtu, da ta multimedijska navlaka košta okoli 2k EUR. Pa ne ga srat.
Enkrat sprobaj, pa boš videl, kaj je boljše ... Malo je tovarnipkih navigacij, kis e lahko kosajo s tem.Citat:
Uporabnik map pravi: