Novi Scenic

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Zajeban pa tak kot da bi najmanj RR Autobiography v garaži mel, ne pa Kadjarja...
hysterical-1.gif

sej prej ga nikjer ni bilo, ko pa je kadjarja kupil,mu je pa griva zrasla. Epsko,kaj naredi nakup novega avta za samozavest. Dobra terapija drugač.

pa ko bi ded vsaj avto kupil. Kupi pa francoska jajca in je na totalnem egotripu
aplauz.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.578
9.810
113
40
MB
vi ga samo ne razumete, on vedno kupi najboljše razmerje med ceno in kvaliteto

prvi kriterij da lahko neka stvar to izpolni pa je, če jo ima on al ne, če je nima, ne more bit best buy
grin1.gif

Drugače pa Scenic ... všečen, ostalo pa vprašanje ... reno ko reno

Disclaimer: vozim renaulta trenutno
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.667
6.708
113
pri taščici
Za koncno oceno 1.6 dci motorja pa je preteklo ze dovolj casa?
Kako dolgo je na trgu, kaksno stevilo primerkov? Ker marketing (tudi na alterju) zna narediti marsikaj. Tudi v konzervo od pastete zapakirati pasjo grizo in ga prodati za top pasteto.

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Razen dejstva, da je po zvoku prejec traktor (vsaj v QQ in X-trail je tako) in da vleče po principu OFF-ON-OFF, je super motor. Tudi verige brez problema držijo 300k+ km.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.516
113
moja izkušnja je, da je motor po obnašanju direktno nasprotje tega kar si ravnokar opisal

očitno imam izkušnje z mnogo bolj traktorskimi in on off zadevami :D

tomi

Guru
1. sep 2007
18.578
9.810
113
40
MB
jaz sem ga vozil v kadjarju, pa se mi je tudi zdel tako ... nič nič nič ... pol pa bumf, turbo luknja? mogoče občutek zaradi 4x4? nimam pojma, đejtidi se zdi dost bolj kultiviran recimo

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Dej link, da vidim koliko in kakšne so te porodne težave Megana!

Elektronika jih menda res eno mičkeno tepe, še posebej pa talismana. Ni čudno, ker je naložen skoraj ko space shuttle. Igrače za nintendo fotre.
Naložen s čim? Saj še v top verziji nima niti Andoid AUta ali Apple CarPlaya.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
To so Kamele0na poslušali da je neuporabna igrača, primerna zgolj za pohvalit se v lokalnem kafiču...

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.516
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Naložen s čim? Saj še v top verziji nima niti Andoid AUta ali Apple CarPlaya.

nimam pojma, v talismanu je vse nekaj žmigalo, utripalo, brnelo in me stiskalov rit. se je blo treba čez neke menije prebijat, da sem vse bedarije pogasnil. npr. neuporabni hud, prepoznavanje prometnih znakov (tega nisem znal ugasnit), da ne omenjam brnenja ko menjaš pas na avtobanu.

priznam, sem bolj plebejske sorte, pa se mi je zdelo, da se vozim v space shuttlu.

aja android auto pa tist car play... resno, who cares?

Nazadnje urejeno:

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Če je android v avtih tako bugast kot na telefonih, potem ne hvala, bog nedaj pa da bi kompi za vbrizg, airbag in podobne stvari na andoidu laufal. To bi bila veselica.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.516
113
pa ne to da je bugast (kar je, talisman ima takointako android spodaj)

najhuje je to, da gre za feature, ki ima življensko dobo kakšno leto do dve preden zastari. dafak bi zdrav človek tlačil karkoli kar diši po "moderni povezljivosti" v avto, ki se ga kupuje za več kot dve leti. reči zastarijo preden jih ven dajo.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Nekaj drugega je zanimivo. kaj hudiča ima folk od teh igračk na armaturki. kaj pokemone med vožnjo lovi? al pa minecraft zida? Voznik potrebuje bluetooth, radio, pa navigacijo, ne pa nekih miljon aplikacij. Kdaj jih bo pa rabil, naj raje gleda na cesto in spremlja promet. Če je pa sopotnikom dolgcajt, pa naj drkajo po telefonih ali tablicah. Na koncu pa še cena, nekje sem videl, pa se ne spomnim pri kerem avtu, da ta multimedijska navlaka košta okoli 2k EUR. Pa ne ga srat.

Nazadnje urejeno:

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.516
113
se strinjam

sem bil vedno navdušen nad igračami, dokler nisem tega sprobal. pol časa sem nemogoče funkcije ugašal.

fakin moteče! veš kako sem pogruntal, da avto brni ko nenamerno menjaš pas? tako sem bil zaposlen z avtom, da sem pozabil žmigavec dat. potem sem pa mislil, da sem nekoga pošlajsal hehe. panika!

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
In kaj ima ta navi veze s CarPlay? Za CarPlay oz. VW oglašuje to kot App Connect je doplačilo 190 eur.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.516
113
lej 2 jurja lahko zapraviš za radio al pa za kurbe

veselje v obeh primerih traja kakšna 2 tedna

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Ne vem, se nisem spuščal v detajle. predvidevam, da ima za ta dnar že vso možno navlako notri. 190 EUR + 327 za radio composition media, ki ga moraš tudi v Highline doplačat kolker vidim.

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Zato pa CarPlay pride toliko bolj do izraza, ker za 10% te cene dobiš dejansko vse kaj potrebuješ, zadeva dela v nulo, Composition Media pa tako ali tako vsi vzamejo.

No, na Alterju je seveda zadeva neuporabna, ker dvigalke in korejci še niso prišli do tega, ko pa enkrat bojo pa verjamem da bo topšit.