Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Sem bral ja, dimenzija 20" gume in pika. 1 kos od 140eur naprej. Bravo Renault! Isti strel v koleno kot prejsnja generacija Astre in prva Insignie. Clovek napraska 2 jurja za polog, vzame 150eur kredita ob minimalcu za 15.000 eur osnovno astro. Pride zima in samo debelo gleda, ko bi moral z komplet zimskih gum odstet 800eur brez platisc.
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Tema je novi scenic.
On topic: jaz bi ga nabavil ob dveh predpostavkah:
1. če bi bil na voljo 1.6 tce 150 PS - kot v talismanu (malo verjetno)
2. ko bodo odpravili porodne napake - novi megane jih ima toliko, da jih je lahko sram na trg dati tako očitno beta verzijo avta (bolj verjetno, ampak ne prej kot v recimo 2-3 letih s FL)
edit: zaželjeno bi bilo tudi, da bi bil močnejši bencinar z ročnim menjalnikom, ker če je novi EDC7 tak kot EDC6 pri 110 dci, potem je primeren samo za umirjene voznike.
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
O fak, 560€ za gume vsake 4 leta....bo treba otrokom piškote odžirat....
Citat:
Dej link, da vidim koliko in kakšne so te porodne težave Megana!
Citat:
[cenzura], jest pa 16 col furam....da otrok lahko sladkarije žre....
Citat:
[cenzura], jest pa 16 col furam....da otrok lahko sladkarije žre....
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Zajeban pa tak kot da bi najmanj RR Autobiography v garaži mel, ne pa Kadjarja...
Citat:
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Tema je novi scenic.
On topic: jaz bi ga nabavil ob dveh predpostavkah:
1. če bi bil na voljo 1.6 tce 150 PS - kot v talismanu (malo verjetno)
2. ko bodo odpravili porodne napake - novi megane jih ima toliko, da jih je lahko sram na trg dati tako očitno beta verzijo avta (bolj verjetno, ampak ne prej kot v recimo 2-3 letih s FL)
edit: zaželjeno bi bilo tudi, da bi bil močnejši bencinar z ročnim menjalnikom, ker če je novi EDC7 tak kot EDC6 pri 110 dci, potem je primeren samo za umirjene voznike.
Dej link, da vidim koliko in kakšne so te porodne težave Megana!