Od Clia III je krajši 25cm in daljši od Twinga I za 35cm, še zmerom bo jajček, sploh v primerjavi z novimi avti, ClioVIIBaje osnovni 19.500, z boljšo opremo 22.500.
Bo pa kar nekaj zadev za doplačilo, kar bi lahko bilo v osnovni opremi.
V info: avto bo le dobrih 10cm krajši od Clia 3. Tako da to ni nek jajček.
Raje ne in bom blažen v nevednostiDaj ti doma vprašaj kaj pomeni 10 cm v plus ali minus.![]()
Si kje zasledil seznam opreme osnovni vs polno opremljenBaje osnovni 19.500, z boljšo opremo 22.500.
Bo pa kar nekaj zadev za doplačilo, kar bi lahko bilo v osnovni opremi.
V info: avto bo le dobrih 10cm krajši od Clia 3. Tako da to ni nek jajček.
Slovenec bo naše 1000 izgovorov zakaj rabi vsaj 350 km minimalnega dosega.V Italiji je konfigurator že na voljo:
![]()
TWINGO E-TECH ELECTRIC - city car - Renault
Scopri TWINGO E-TECH ELECTRIC: autonomia fino a 263 km, potenza 80 CV, interni modulari e connettività Google. Agile e perfetta per la città.www.renault.it
Če bo višina subvencije pri nas ostala enaka, jih po moje ne bodo uspeli dovolj hitro delati za Slovenijo.
Navkljub majhni bateriji.
Glede na to, da je narejen na isti platformi kot petica, bi morala biti zadeva odlična. Tudi masa je cca. 1300kg, kar je odlično za EV.Kot drugi avto mi pokrije vse kar rabim, zelenega, je rekla žena, še vozit ga moram, ampak ne pričakujem kakšnega večjega faila, da bi me odvrnil

Ko je enkrat cena sprejemljiva, mislim da ne bo več težava.Slovenec bo naše 1000 izgovorov zakaj rabi vsaj 350 km minimalnega dosega.
se strinjam oba sta luštna...samo Renault... solze... znanec delal z njihovimi razvojniki, je rekel da mu ni jasno kak sploh avto skup naredijo...

Če si slep vidiš dvigalko!Zadnji dober reno je bila katra iz Litostroja!
Firma, ki ima dvigalko v znaku, že ne more bit prav dobra.