Eeem, pa si ti prepričan, da hočeš to uporabiti za argument v prid Volva?Citat:
Uporabnik Roberto pravi:jah, nekdo je lepo rekel, ko v Nemčiji zamenjajo službene poole in rent-a-car poole z novo generacijo se večina teh odsluženih avtov znajde tukaj kot ultra ugoden nakup.
Se popolnoma strinjam s tabo.Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Cunje niso bolj kvalitetne,so pa bolj prestizne...avti isto...vw nikoli ne bo dosegel imidz ki ima audi,bmw ali mb.
Bolj pade v oci en a3 malo dodelan kot top shit passat....lepse je videt majcko d&g (original seveda) kot lacoste....
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Vase poglej. Večina mojih replik pride zato ker ti in še nekaj osebkov konstantno in konkretno "serjete" po določeni znamki brez pravih argumentov in poveličujete zgolj eno.
Meni konkretno VW ni všeč, ne najdem vozila v njegovi paleti ki bi me preričal. Konceren VAG ima kar nekaj vozil, katere bi imel, vendar so bolj v smislu "nice to have it".
Renaulta vozim zato, ker je ob nakupu ponujal daleč največ za svoj denar.
Volvo se mi je priljubil, ko je ob prihodu na trg (V/S60, 2011) imel serijsko varnostno opremo, katero ima Passat šele z novim modelom. Plus tega da se je avto dalo personalizirati v skrajnost (ja, tudi prestiž v smislu Ocean Race) za ceno slabih 40k. Za avtomatika, 5 valjnik v nosu in 163 konjičev. Pa veš kaj mi je še všeč pri Volvu? Nima ga skoraj vsak vaški mesar, tako kot Passata karavana/A6 karavana.
Zakaj me muči Espace V? Ker je lep in izstopajoč iz sivega povprečja.
Tako je...Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Se popolnoma strinjam s tabo.Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Cunje niso bolj kvalitetne,so pa bolj prestizne...avti isto...vw nikoli ne bo dosegel imidz ki ima audi,bmw ali mb.
Bolj pade v oci en a3 malo dodelan kot top shit passat....lepse je videt majcko d&g (original seveda) kot lacoste....
Je pa dobra stran tega, da pač vsi ne iščejo ''šmekanja'', temveč avto v katerem se počutijo odlično. Enim je dovolj za to socialen A3 z 19-kami in S-Line značkami, da sosedom zavist tolče, drugi bo pa v Golfa nabil 15 jurjev opreme in se pustil peljati kot car, sosedje ga bodo pa pustili pri miru. Ti je sedaj morda bolj jasno, kaj sem mislil z različnostjo?
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
OK?
V čem se npr. Passat toliko bolje pelje od ostalih vozil?
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Das skoraj 50 k eur za passata, ker kao rabis komoditeto, elektroniko in varnost... Pol pa sosed kupi 1.6 tdi z enakim zunanjim lookom kot tvoj pa si ga najebal.
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
ksz
A je že kdo vozil in novega mondea in passata - kakšna primerjava ?