Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Zakaj ne bi imel XC60?
Osebno samo zato, ker mi terenec ne potegne... V60 ali pa V60CC pa takoj... resda v Momentum ali Sumum izvedbi... Ali R-DESIGN...
XC60 zato ker je SUV, Volva pa zato, ker je premium znamka. To poleg pozitivnih zadev prinese tudi kar nekaj negativnih, ki mi enostavno ne odtehtajo premium znamke.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Napram tem je Passat zame polizdelek z absolutno preterano ceno glede na to kaj nudi in kje mu je dejansko mesto/pozicija...
Vsekakor ti svetujem, da se pred takšnimi izjavami, zapelješ s Passatom za 50 ali več jurjev in potem podaš dejansko mnenje.
Zgolj v info: sem že imel možnost preizkusit A6 s ''socialno'' opremo in Passata z dodatno opremo v višini polovice vrednosti avtomobila. Oprosti, ampak kadarkoli izberem Passata. Pri občutku v notranjosti je namreč razlika obupna. Je pa res, da osnova (torej malce tišja notranjost, itd.) je še vedno na strani Audija. Ista zgodba kot z GTI-jem. Kot sem rekel, ko nabutaš noter opreme za pol vrednosti opreme, je to dejansko drugi avto, pa že osnovni GTI ni ravno ''socialen''.
Pa ne primerjat Volva s socialnim Passatom
.
Citat:
Uporabnik elo pravi:
ti moram konfigurator poslati, mogoče me zna kaki gadget priti manj kot 150 EUR (recimo avtomatske dolge luči...
)
Se bo zagotovo dalo kaj poštimat
. Lane Assist si dal noter? ACC je pa itak serijski že.