Novi Passat

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
ja vem d si biu sarkastičen
tongue-1.gif
zmaga.gif

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
100% bo sla dobro v promet itak....v tem ni dvoma...
Jaz nisem mnenja da ni kvaliteten avto,veckrat sem bil zapaljen za passata,se posebej cc....ampak vedno se mi ke zdel pretirano drag....med 34 passata ali 37 audija....sam rajsi vzamem audi.
Nazadnje sem videl pri cla-ju...malo dodatne opreme je 6000 eur...in manj opreme od tega passata vsekskor

Nazadnje urejeno:

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
ne primerjaj prejšnje passate z to osmo generacijo ker enostavni niso primerljivi, ta passat je boljši od phaetona prve generacije

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Hvala Bogu da je boljsi kot presnje generacije....meni je kvadraten in dolgocasen oblikovno...tehnologijo ima v standardu z trenutnimi trendi....velik korak za passat in vw....ne verjamem pa za avtoindustrijo....je super avto za kupce ki ciljajo na to....ne verjamem da kupec premium vozil (audi,mb,bmw) bo menjal svoje znamko vozila za passata...

Nazadnje urejeno:

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.046
3.564
113
41
Lj
Zakaj bi sploh kdo nabavil karavana to so najgrši avti kar jih lahko nabaviš, to je v ameriki namenjeno mamicam (caravan). Ko jih prodajaš pa zgubijo ravno zaradi tega največ cene, čeprav so dražji za nabavt.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Dražji ko je avto, bolj izgublja ceno.
Če hočeš nizek padec cene, tako denarno, kot v odstotkih, greš v klaso Polota. In še to na osnovne bencinske modele.
Če boš vzel model loaded z opremo boš ga prodal 5 let kasneje za vsega par sto EUR več. Takšna je realnost.

Ko greš na loaded Passata je pa jasno, da če ga ne boš zvozil do kraja, se pač moraš sprijaznit, da tistih 10 jurjev več pri opremi pač pomeni samo kaka dva jurja več pri prodaji rabljenega in je šlo dodatnih 8 jurjev v meglo.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.046
3.564
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
V tak avto paše avtomatski menjalnik, poleg tega se za tako ceno tudi že kaj v čemer ne izgleda kot da imaš službeni avto:

http://www.avto.net/_AVTO/ogla...0Sport%20Mul...

http://www.avto.net/_AVTO/ogla...clean%20dies...

Kaj pa tole? Avtomatik in quatro?

Jernej

Samo ima še slabe strani:
- je dizel
- je karavan
- bele barve
- sedeži iz Polota
- volan iz Polota
- male in grde feltne

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Cena se mi pa ne zdi pretirana, glede na to, da lahko prideš pri Peugeot 508 tudi hitro na tako cifro. Pa še pri kakšnem drugem avtomobilu tudi. Pa jih ne bi ravno primerjal.

Sem se glih dober mesec (ali slaba dva) nazaj vozil s top-of-the-line 508. Dražji od Passata. Ni slab, ampak konkurenčen mu pa tudi ni ...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
ne primerjaj prejšnje passate z to osmo generacijo ker enostavni niso primerljivi, ta passat je boljši od phaetona prve generacije

smile-1.gif

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Glej ko mas 34 jurjov za avto...lahko jih das tudi 37....

Če velja zate, ne posplošuj na vse ... Ker to v resnici niti približno ne drži, z redkimi izjemami.

Glej pol to ni cenovni rang primeren za kupca....oziroma kupujes stvar katero presega tvoje zmoznosti....gledat treba avto nizjega cenovnega razreda

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Zakaj si pol kupil to žalost od 220cdi ti? Pa vrgel bi teh par jurijev zraven in vzel 45amg, kaj je to za takega majstra kot si ti...

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
V tak avto paše avtomatski menjalnik, poleg tega se za tako ceno tudi že kaj v čemer ne izgleda kot da imaš službeni avto:

http://www.avto.net/_AVTO/ogla...0Sport%20Mul...

Daj povej mi nekaj ko si tako poln predsodkov proti Passatu. Kako se lahko vsak dan v Škodo vsedeš? Z vrečko na glavi?
smile-1.gif

Z velikim veseljem in ponosom. Top avto. Da ne bo pomote, tudi Passat je top.