Novi Passat

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
http://www.avto.net/_AVTO/ogla...I%20BMT%20Hi...

neki tazga in ne rabiš več, še mal popusta in je to to
cheer.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Vsake oči imajo svojega malarja. Men je hud in nisem pomislil na službeni avto.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Glede na to da gre za nov model in kar solidno opremljen in motoriziran avto, ki je sodeč po vseh worldwide testih več kot odličen se cena meni niti ne zdi huda.
smile-1.gif

Verjem pa da so na aterju drugačna merila.
hysterical-1.gif

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Cena je avtu primerna....je pa v cenovnem rangu v katerem je velika konkurenca....se posebej premium znamk....ne vem no....

Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Cena je avtu primerna....je pa v cenovnem rangu v katerem je velika konkurenca....se posebej premium znamk....
In kaj dobiš pri premium znamkah za ta denar?
Oskubljeno verzijo. Pa ne mi sedaj metat pod nos A4-ko, ki je na razprodaji zaradi menjave generacije...
Itak gre pa od tiste cene še malo dol
wink-1.gif
.

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
dej ne primerjaj dvosedežnika kar a4 je z passatom, ki razen superba nima konkurence v velikosti na zadnji klopi.aja a bela je službena fak kire buænice lol, se pravi vsi ti debili z belimi veyroni pa bentleyi pa lamboti majo službene avte
confused-1.gif

eni očitno ne dojamete d dejansko nima veze za kakšen namen se nek izdelek proda dokler se proda po zastavljeni ceni in v količinah ki presega zmogljivosti tovarne. novi passat je zelo blizu premium vozilom, pa če bi pisal na njemu kia alpa wartburg ko to nema veze, dokler ponuja to kar ponuja in v passatovem primeru ponuja daleč največ za ta denar
zmaga.gif

mtl kar se oblike tiče je meni super ker ostajajo zvesti konzervativnim linijam kar je recept za svežo obliko tudi po paril letih po predstavitvi, verjamem pa da ljudem ki so jim všeč ostali 'dizajni' to mogoče ni po godu, ampak s časom ko se bojo malo zresnili in začeli kupovati resne in bolj premium avte, jim bo tak dizajn izjemen in privlačen
cheer.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
ksz

Zanimivost iz zadnje Motorevije, če še ni bilo omenjeno: povprečna testna poraba biturbo passata je bila enaka porabi prenovljenega 508 z novim 2.0 dizlom in novo avtomatiko, pa ima slednji ene 60 konj manj + samo prednji pogon, pa še limuzino so imeli na testu (passat je bil variant).
In je bila nižja(!) od Ocatavie Scout DSG s 180 konjskim dizlom.

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
ksz

še enkrat za cca 45-50k ni avta na tržišču s takšnimi dimenzijami in karakteristikami
240ps dsg 4 motion pa opreme ki jo celo nekatere premium znamke ne premorejo
cheer.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Glej ko mas 34 jurjov za avto...lahko jih das tudi 37....
Lohk jih tudi 50, a ne? Vsakemu svoje, pa tisti Passat zgoraj ne bo šel za 34 jurjev
tongue-1.gif
. Po moje je cena na ravni, ki ustreza dobljenemu. Če pa je to res, bo pa trg (kupci) povedal, ampak nekako čutim na vodi, da bo zadeva šla zelo dobro v promet...
In za 3 jurje doplačila pri premium znamkah dobiš kaj? Metalik barvo, kakšne senčnike pa boljši radio
grin1.gif
. Potem si pa počasi že zaključil. Pretiravam, ampak ni daleč od resnice.
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
mtl kar se oblike tiče je meni super ker ostajajo zvesti konzervativnim linijam kar je recept za svežo obliko tudi po paril letih po predstavitvi, verjamem pa da ljudem ki so jim všeč ostali 'dizajni' to mogoče ni po godu, ampak s časom ko se bojo malo zresnili in začeli kupovati resne in bolj premium avte, jim bo tak dizajn izjemen in privlačen
cheer.gif
Mi ni treba tega razlagat
wink-1.gif