Novi Passat

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Omg, ko misliš da si na alterju prebral že vse, nekdo izjavi, da je ponosen na svojo škodo.
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Je pa dejstvo, da je nov Passat hudo dober in kompetenten nakup.

To ni nobeno dejstvo... to je zgolj stvar okusa... Meni osebno so pri novem Passatu vsec edino stevci pri tadragih modelih
smile-1.gif

skitched-20150111-093004.png

Da take stevce dobis le pri drazjih modelih sem pogledal na avto.net... ker tisti konfiguratorji na spletni strani so zaendrek... kar smo ze ugotovili... ker dovoljujejo izbiro opreme, ki ni zdruzljiva... In na avto.net-u sem na brzino nasel take stevce le pri modelih za dobrih 49 K €
grims-1.gif

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.449
2.165
113
Tale je pa močna, passat 50 jurjev, pa kdo to kupi? Za ta denar dobiš že malo boljši avto.

I

Izbrisan uporabnik 474

Videl tega Passata v živo... Če že na slikah izgleda dokaj prebavljivo, deluje v živo zelo "korejsko" - bolj, kot recimo Kia Optima... Žal...

komar89

Fizikalc
22. apr 2008
777
195
43
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Tale je pa močna, passat 50 jurjev, pa kdo to kupi? Za ta denar dobiš že malo boljši avto.

Za 51 jurjev dobiš bmw 520d x-drive z osnovno opremo

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:

To ni nobeno dejstvo... to je zgolj stvar okusa...

Dokler bodo takšnega mnenja vsi vodilni svetovni avto-moto mediji bo zame kar dejstvo. Takšne števce pa lahko dobiš že za cca. 30k eur. (highline + navi + števci) kot smo v tej temi že napisali.
smile-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Omg, ko misliš da si na alterju prebral že vse, nekdo izjavi, da je ponosen na svojo škodo.
smile-1.gif

Mislim da bi tudi ti bil ponosen v teh časih na avto v rangu 25-30k eur., ali? Na 5 let starega Scenica pač ne moreš biti, jebiga... razen če ti je ime Roberto.
zmaga.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Glej ko mas 34 jurjov za avto...lahko jih das tudi 37....

Če velja zate, ne posplošuj na vse ... Ker to v resnici niti približno ne drži, z redkimi izjemami.

Glej pol to ni cenovni rang primeren za kupca....oziroma kupujes stvar katero presega tvoje zmoznosti....gledat treba avto nizjega cenovnega razreda

Če si nekdo postavi mejo 34, si pač postavi mejo 34. Če je normalen, ne bo šel čez njo, ker bi naredil točno to, o čemer ti pišeš - kupil nekaj, kar presega njegove zmožnosti.
Tako da. ne, pri normalnih ljudeh to, da imaš 34 za avto ne pomeni nujno tudi, da jih lahko daš tudi 37.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:

To ni nobeno dejstvo... to je zgolj stvar okusa... Meni osebno so pri novem Passatu vsec edino stevci pri tadragih modelih
smile-1.gif

skitched-20150111-093004.png

Da take stevce dobis le pri drazjih modelih sem pogledal na avto.net... ker tisti konfiguratorji na spletni strani so zaendrek... kar smo ze ugotovili... ker dovoljujejo izbiro opreme, ki ni zdruzljiva... In na avto.net-u sem na brzino nasel take stevce le pri modelih za dobrih 49 K €
grims-1.gif

Najmanj kar te stane Passat s temi števci je malo čez 31 jurjev.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik komar89 pravi:
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:

Za 51 jurjev dobiš bmw 520d x-drive z osnovno opremo

Ki ima aktivni tempomet, LED luči, komplet elektronske asistenčne sisteme?
Ne mešaj jabolk in hrušk. Passata za 50k si pač kupi tisti, ki hoče met za 50 jurjev avto z vso opremo. Tiosti, ki ga boli znamka in je pripravljen met oskubljen avto, si bo pa kupil oskubljen BMW ... In ko pri VW rečejo, da ciljajo tudi na kupce premium znam, mislijo prv to: da bodo poskušali koga, ki je sicer kupoval oskubljen premium (pa vseeno, katere znamke) poskusili prepričat, da raje vzame neložen Passat.

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ki ima aktivni tempomet, LED luči, komplet elektronske asistenčne sisteme?
Ne mešaj jabolk in hrušk. Passata za 50k si pač kupi tisti, ki hoče met za 50 jurjev avto z vso opremo. Tiosti, ki ga boli znamka in je pripravljen met oskubljen avto, si bo pa kupil oskubljen BMW ... In ko pri VW rečejo, da ciljajo tudi na kupce premium znam, mislijo prv to: da bodo poskušali koga, ki je sicer kupoval oskubljen premium (pa vseeno, katere znamke) poskusili prepričat, da raje vzame neložen Passat.

467716-post_slo.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Najmanj kar te stane Passat s temi števci je malo čez 31 jurjev.

Saj to mi je jasno... sem pac pogledal, kaj se dejansko prodaja... ne to, kaj imajo v ceniku ... In se vedno, ce mi avto ni vsec, ga ne bom kupil samo zaradi teh stevcev... Itak jih bodo v naslednjih letih imeli verjetno vsi v ponudbi
smile-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Če si nekdo postavi mejo 34, si pač postavi mejo 34. Če je normalen, ne bo šel čez njo, ker bi naredil točno to, o čemer ti pišeš - kupil nekaj, kar presega njegove zmožnosti.
Tako da. ne, pri normalnih ljudeh to, da imaš 34 za avto ne pomeni nujno tudi, da jih lahko daš tudi 37.
Jaz bi rekel, da pri *normalnih* ljudeh pomeni točno to, kar je napisal dragan. Ampak verjamem, da precej ljudi ravna drugače - zastavi si zgornjo mejo, ki vključuje vse kar imajo in kar bodo zaslužili in privarčevali v naslednjih X letih... takrat res ne moreš čez zastavljeno mejo.
Razen v izjemnih okoliščinah imam enostaven test glede nakupa vozila, še bolj ekstremen od zgoraj omenjenega: ko je izbor končan se vprašaj ali bi si lahko privoščil(!) 50% dražji voz... magari z dodatnim financiranjem ali podaljšanim rokom odplačevanja ali kakorkoli že. Če je odgovor *NE*, potem ciljaš previsoko.
Drugo je seveda, če nisi pripravljen za avto plačat več, ampak kar poznam ljudi jih večina "omaga" pri določenem znesku, ker si več ne morejo privoščit, ne ker bi si tako želeli.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.046
3.564
113
41
Lj
A ni škoda teh dragih avtov za naše ceste + zimo? To je mučenje avta in metanje denarja stran.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.813
113
Avto je potrošni material, ki mora služiti uporabniku. Torej ne, ni jih škoda v kolikor ti izboljšajo situacijo kar se prevoza in/ali še česa drugega tiče, predvsem pozimi. Pa prosim ne mi zdaj začet (ne ti direktno temveč Alter userji na splošno) s tistimi, da se enako pelješ tudi v kakšnem avtu za tretjino ali četrtino cene passata oz. da ti takšno prevozno sredstvo enako dobro služi.

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
smile-1.gif

Mislim da bi tudi ti bil ponosen v teh časih na avto v rangu 25-30k eur., ali? Na 5 let starega Scenica pač ne moreš biti, jebiga... razen če ti je ime Roberto.
zmaga.gif

Ali nam lahko zaupas kaksen stroj pa ti vozis?