Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Preživel bi v vsakem. Preživel bi tudi peš.
Bi se pa s kakim avtom za 12 jurjev verjetno udobneje peljal kot s tem danes.
Ko se v kosu voziš 5 ali 8 ur, ti hitro postane jasno dvoje, zakaj so nekateri avti vredni vsakega € ...
Firbec.... s katerim avtom si bil to? Vsaka info prav pride.... sploh meni, ker bi moral nabaviti enega dizla....
Tega pa ne boš izvedel, ker so testi pla...... mogoče ti na ZS pošlje. Je pa takšna informacija vredna več kot 3 strani v avtoreviji.
Testi so kaj? Plačnai? Res? No, kar s podatki na dan. Kdo, kdaj komu? Ali samo gobec vrtiš?
In kam naj dam noge, če že pri čisto nazaj sedežu zanje ni placa?Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ko te domovina ne žuli več v volan lahko pomakneš sedež malo naprej... Potem ni več vse utesnjeno...
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Preživel bi v vsakem. Preživel bi tudi peš.
Ko se v kosu voziš 5 ali 8 ur, ti hitro postane jasno dvoje, zakaj so nekateri avti vredni vsakega € ...
Firbec.... s katerim avtom si bil to? Vsaka info prav pride.... sploh meni, ker bi moral nabaviti enega dizla....
Tega pa ne boš izvedel, ker so testi pla...... mogoče ti na ZS pošlje. Je pa takšna informacija vredna več kot 3 strani v avtoreviji.
Testi so kaj? Plačnai? Res? No, kar s podatki na dan. Kdo, kdaj komu? Ali samo gobec vrtiš?
Da ne bo preveč off: ne bom na dolgo odgovarjal. Nisem vedel, da ste neprofitna organizacija.
Po mojem je možakar mislil, da so testi plačljivi (kupi revijo, če te test zanima), ne pa plačani.Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Hvala @Snaga1.
Ni problema @SJTV1
Nekje si omenil, da v mazdi izklopi radarski tempomet takoj, ko padejo prve snežinke. Meni na Priusu izklopi pri močnem nalivu, takoj ko gredo brisalci na full speed. Pri sneženju še pa nisem bil pozoren.
Mi je pa logično, da izklopi, ker ne vem če je pravi odboj žarkov v slabih pogojih.
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Hvala @Snaga1.
Ni problema @SJTV1
Nekje si omenil, da v mazdi izklopi radarski tempomet takoj, ko padejo prve snežinke. Meni na Priusu izklopi pri močnem nalivu, takoj ko gredo brisalci na full speed. Pri sneženju še pa nisem bil pozoren.
Mi je pa logično, da izklopi, ker ne vem če je pravi odboj žarkov v slabih pogojih.
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Ja razlika med pasatom in korejcem je vse manjša,če pa upoštevamo ceno jo pa ni! Kdor nima švabskega egota in ponosa dolfija pa itak ne gleda nič več po švabih.