Novi Passat

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Logično, če pa noben italijan ni čez 175. Egoisti pač.
smile-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ko te domovina ne žuli več v volan lahko pomakneš sedež malo naprej... Potem ni več vse utesnjeno...
wink-1.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.428
2.383
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Preživel bi v vsakem. Preživel bi tudi peš.

Bi se pa s kakim avtom za 12 jurjev verjetno udobneje peljal kot s tem danes.

Ko se v kosu voziš 5 ali 8 ur, ti hitro postane jasno dvoje, zakaj so nekateri avti vredni vsakega € ...

Firbec.... s katerim avtom si bil to? Vsaka info prav pride.... sploh meni, ker bi moral nabaviti enega dizla....

Tega pa ne boš izvedel, ker so testi pla...... mogoče ti na ZS pošlje. Je pa takšna informacija vredna več kot 3 strani v avtoreviji.

Testi so kaj? Plačnai? Res? No, kar s podatki na dan. Kdo, kdaj komu? Ali samo gobec vrtiš?

Da ne bo preveč off: ne bom na dolgo odgovarjal. Nisem vedel, da ste neprofitna organizacija.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ko te domovina ne žuli več v volan lahko pomakneš sedež malo naprej... Potem ni več vse utesnjeno...
wink-1.gif
In kam naj dam noge, če že pri čisto nazaj sedežu zanje ni placa?
bonk.gif

Volan imam (kadar to avto omogoča) itak bližje teledu kot 99% voznikov.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Preživel bi v vsakem. Preživel bi tudi peš.

Ko se v kosu voziš 5 ali 8 ur, ti hitro postane jasno dvoje, zakaj so nekateri avti vredni vsakega € ...

Firbec.... s katerim avtom si bil to? Vsaka info prav pride.... sploh meni, ker bi moral nabaviti enega dizla....

Tega pa ne boš izvedel, ker so testi pla...... mogoče ti na ZS pošlje. Je pa takšna informacija vredna več kot 3 strani v avtoreviji.

Testi so kaj? Plačnai? Res? No, kar s podatki na dan. Kdo, kdaj komu? Ali samo gobec vrtiš?

Da ne bo preveč off: ne bom na dolgo odgovarjal. Nisem vedel, da ste neprofitna organizacija.

Poznaš razliko med oglasom in uredniško vsebino? Ker mi jo.

Snaga1

Pripravnik
3. sep 2012
257
0
16
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Po mojem je možakar mislil, da so testi plačljivi (kupi revijo, če te test zanima), ne pa plačani.

Nazadnje urejeno:

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.428
2.383
113
Pomurje
Hvala @Snaga1.

Ni problema @SJTV1
nahrung002.gif

Nekje si omenil, da v mazdi izklopi radarski tempomet takoj, ko padejo prve snežinke. Meni na Priusu izklopi pri močnem nalivu, takoj ko gredo brisalci na full speed. Pri sneženju še pa nisem bil pozoren.

Mi je pa logično, da izklopi, ker ne vem če je pravi odboj žarkov v slabih pogojih.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Hvala @Snaga1.

Ni problema @SJTV1
nahrung002.gif

Nekje si omenil, da v mazdi izklopi radarski tempomet takoj, ko padejo prve snežinke. Meni na Priusu izklopi pri močnem nalivu, takoj ko gredo brisalci na full speed. Pri sneženju še pa nisem bil pozoren.

Mi je pa logično, da izklopi, ker ne vem če je pravi odboj žarkov v slabih pogojih.

Jaz s tem nisem imel nobenih problemov... niti v nalivu... niti v snezenju ... Skrakta radarski tempomat mi dosedaj ni niti enkrat zatajil ... pa ga dnevno uporabljam... da lepo drzi varnostno razdaljo za spredaj vozecim
smile-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Hvala @Snaga1.

Ni problema @SJTV1
nahrung002.gif

Ja, občutljiv je. Čim se na površini, za katero je, nabere ene 3 mm snega/ledu (kar je recimo 15 min vožnje po zmernem sneženju), javi, da ima dovolj. Saj načeloma je logično, problem je le, da se tam res hitro nabere sneg ker je ravna površina sredi maske, pa tudi aerodinamika je taka, da se zgleda hitro gor nabira.
To z nmočnim dežjem sem doživel tudi že v kakem drugem avtu. Ko je odboj pač premočan, je premočan - in oboj od kaplic (sploh večjih) je kar orenk.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
full jih nekaj menjajo tele modele,še hitrejš kot korejci,potem avto nima več vrednosti.oblika je pa itak skopirana od drugih proizvajalcev,razen seveda vrtljivga šalterja za plin ,gume so itak velike da avto izgleda,osnovna oprema je pa brez pomika stekel...itd

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Se popolnoma strinjam,prej sem vozil opel insignio,zdaj vozim MB cla,razlika v voznji je vec kot ocitna.
Pa ceprav je dalec od top izdelkov MB je vseno tri stopnicke nad Insognio.
Elektronika ne steka,ni nekih luck v prazno,ko brenzas avto reagira na minimalne dotike itd....
Passat je itak klasa avta pa mislite kaj zelite....je pa res da razlike v srednjem razredu so vedno manjse

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Ja razlika med pasatom in korejcem je vse manjša,če pa upoštevamo ceno jo pa ni! Kdor nima švabskega egota in ponosa dolfija pa itak ne gleda nič več po švabih.

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Ja razlika med pasatom in korejcem je vse manjša,če pa upoštevamo ceno jo pa ni! Kdor nima švabskega egota in ponosa dolfija pa itak ne gleda nič več po švabih.
confused-1.gif

Primerjaj cene novega Passata in i40
Pri tem upoštevaj, da več kot 1,7 mlinčka pri Hyundaju ne moreš dobit.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.657
113
Glede motorjev (ne konstrukcijsko ampak izbira) so katastrofa...

Cakam 2.0 T-GDi...1.6 T-GDi...tudi 2.2Crdi majo pa ni opcije da bi ga mel pri i40

Fail na celi crti...se strinjam

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Razlika pri nemcih (audi,mb,bmw,vw) je,da so dodatki k opremi precej dragi,oprema katera je seveda pri vecini korejcev zajeta ze v pakete vozil.
Sam sem pri MB vzel paket urban,saj mi amg ni vsec,in dodal gor za 7000 eur dodatkov,pa se vedno imam manj dodatnih stvari kot npr avto ki stane 10.000 ali vec eur manj...
Vsekakor razlike so ocitne,npr bi xenon od opla ali bi xenon od MB razlika je kot med navadno zarnico pa led zarnico....abs da niti ne omenjam....tko da je zelo tezko primerjat made in germany tehnologijo z korejsko

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.657
113
Tud made in germany opremo med sabo je tezko primerjat kot si sam napisal...

Ravno prejsni teden se vozil v loaded insignii...navi...aktivni radarski tempomat..xenon..

Boga mi ko dam v i30 nove osram silverstar v luc so svetlejse od xenona v insignii...pa ne nabijam bv!!!

Tud pricakoval bi boljso zvocno izoliranos za avto tacga razreda in opremljenost...ne da je obstojeca slaba...motor je tih...veter na AC pa ne bi rabil poslusat..

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
sej zato med avte made in germany spada samo cetvorka audi,bmw,mercedes in vw...opel ima zelo malo nemskega....jaz mam Fiesto 1.4 tdci za sluzbene namene,naredim circa 40/50.000 km na leto,avto je len ko svinja je pa tankaj,pali in vozi....kar za opla pri teh km/leto ni ravno tako....tri leta stara insignia....pumpa od servo volana,4 novi senzorji za abs/esp...kontrolne lucke stranskih AB non stop gorela,lezaj kolesa,parksenzorji kr neki piskajo tud ko se vstavljas na semaforju in mas avto pred sabo...pa je imela 126.000 km....ford je v treh ne polnih letih naredil 135.000 pa nobenega problema do zdaj....pba avto redno servisirana da ne bo pomote