Po skoraj enem tednu uporabe nuvi 1350 sem tudi jaz opazil nekaj hroščev. V tovornjaku sem imel hkrati obe navigaciji za lažjo primerjavo. Nuvi 1350 in nuvi 300, enake nastavitve in karta AR 2.30 NT;
1 - nuvi 1350 ima občasno problem pri prikazu kart, kakšen del karte začne utripati
2 - ko je vključeno navigiranje, se občasno zgodi, da ko skreneš iz poti, ne preračunava več
3 - predviden čas prihoda na cilj je daleč od realnega. 100 km se peljem po avtocesti, tempomat na 90 km/h, kar pomeni, da je vseskozi konstantna hitrost, naprava pa povprečno na 2 - 3 minute podaljšuje predviden čas prihoda na cilj za 1 min. Danes bi moral biti pri prvi stranki ob 6.10 min, ko sem prišel do stranke, je naprava kazala že uro prihoda ob 6.55, realno sem prišel ob 6.30. Naj povem, da pri modelu nuvi 300 gre vsega skupaj navzkriž za +- 3 minute.
4 - nuvi 1350 zraven priljubljenih točk ne izpisuje imena točke, kar je moteče za orientacijo. Če si shranim eno trgovino pod priljubljene in drugič imam kakšno stranko kje blizu te trgovine in jo prej poiščem v garminu, se ne morem orientirati, se pravi, ne vem, da sem že nekoč bil v tej ulici, itd....
Te napake sem nekako opazil vsakodnevno v teh dneh uporabe.