1350T nadaljevanje. še ni montiran v avtomobil
ampak sem malo urejal karte, točke, ipd, in zagnal simulacijo.
na CN2010 izpisuje omejitve hitrosti v sloveniji (nekaj novega zame) če vključim AR naknadno se omejitve vidijo. Ko pa med simulacijo vožnje izklopim karto AR ostane mapa prazna dokler ne resetiram. na AR 2.3 simulacija gre po avtocesti na 250 kmh na CN2010 pa pod 130kmh.
Predvideval sem da so pri garminu šli korak naprej in da lahko dejansko kaj z programom mapsource tudi naredim. naredil sem ruto, in jo naložil na gps, ampak te rute nikjer na napravi ne najdem. najde samo waypointe (točke).
Na iskanje se je treba navadit. zadetki se pokažejo direkt na karti in ne moreš izbrati drugega cilja kot je zadetek. npr ko ne vem točnega naslova, pa napišem npr "ljudska cesta" in mi nariše eno točko na ljudski cesti jaz potem pogledam in vidim da je moja lokacija čisto na drugi strani ljudske ceste 15km naprej, te točke ne gre izbrati kar iz mape
aparat sem velikokrat moral restartat. enkrat je popolnoma zmrznil, nekajkrat se niso izrisali zemljevidi, včasih pa je bilo izrisano morje
a to se je odstranilo po nekaj 10 sekundah nalaganja.
verjetno se je potrebno le navaditi. če bom zadovoljen z napravo ali ne, bom vedel ko bom dejansko šel z avtomobilom na kako pot. ko bo enkrat nastavljeno, bi moralo delovati. no bom javil, grem skozi budimpešto čez nekaj dni.