Novi BMW 5 pri nas?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.241
113
www.adriamedia.si
36 jurjev za 530d Touring avtomatik z navigacijo ipd... 17 jurjev kilometrv iz premium selectiona. Star par mesecev.
Praktično zastonj, če ne moti, da imaš 1 generacijo star avto.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Če kupiš novega starega bemfla petko v tem trenutku samo plačaš veliko denarja za sicer odličen avto, kmalu pa boš z njim izpadel čefur. Žal. Smisel pri avtomobilu tega ranga je tudi izkazovanje statusa.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Danes videl petico belkasto NM registracija, breyton feltne.

Ne vem še kaj bi reku zadeva je huge...kot stara sedmica da vtis. Je pa neka kombinacija stare petice in nagravžnega GTja.

Ne bi dal tudi če bi mel.
grin1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Če kupiš novega starega bemfla petko v tem trenutku samo plačaš veliko denarja za sicer odličen avto, kmalu pa boš z njim izpadel čefur. Žal. Smisel pri avtomobilu tega ranga je tudi izkazovanje statusa.

Izpadeš čefur? BMK. Veš, kako pravijo po čefursko: bolje ispasti glup nego iz aviona.

Takle petka je ta hip izvrsten nakup. Bodimo realni; kje dobiš ta tak denar tako dober avto??? Prestiž? Mene ne boli. Ampak doslej še nihče ni naredil primerljivo dobre štirisedežnega karavana po mojih merilih za tak denar (niti za denar normalne cene nove petice).

Če ne bi pred pol leta kupil novega avta, bi ta hip zelo zelo resno razmišljal ...

Nazadnje urejeno:

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:

Ne vem še kaj bi reku zadeva je huge...kot stara sedmica da vtis. Je pa neka kombinacija stare petice in nagravžnega GTja.

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:

Breyton feltne....kšne 20-21"
crazy1.gif

Seveda zgleda huge in velika kot 7ka, zato ker to je 7ka in ne 5ka
bonk.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:

Breyton feltne....kšne 20-21"
crazy1.gif

Seveda zgleda huge in velika kot 7ka, zato ker to je 7ka in ne 5ka
bonk.gif

a zdaj boš pa rekel da sta si podobni al kaj? pa to ja ne moreš zamešat nikol
evil.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
LooooooL
hysterical-1.gif

Kaj sm owned
aplauz.gif

Eh teh krip nam nkol loču pa vseen mi je če jih. Pol mi pa rečejo a si vidu k sva se srečala sm te pozdravlu.....
stupid-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
tak auspuh ima pomoje samo top model zibnerja. jih prej ločiš po lučeh, predvsem pa ima zibner phat ass
smile-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Po krom letvici jih bom pol je najbolj očitno.

Phat ass se pa ni za zanašat, ker novi avtomobili so vedno večji. A4 bo že kmalu stari A8.
hysterical-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Najbolj smešno mi je pa to na forumih.

Če kdo takoj ne loči med GT, 5 in 7-ko ali pa od spredaj med Audi kolekcijo, je takoj nerazgledan idi.ot.
Ali če slučajno ne ve, kdaj pride kaka nova serija ven...
bonk.gif

Kar nekakšno pravilo je postalo, da moraš poleg svojega modela avta, obvezno do potankosti obvladat tudi vse BMW serije od leta 85 dalje.
priden.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
LooooooL
hysterical-1.gif

Kaj sm owned
aplauz.gif

Eh teh krip nam nkol loču pa vseen mi je če jih. Pol mi pa rečejo a si vidu k sva se srečala sm te pozdravlu.....
stupid-1.gif

ne, sem tudi sam med njimi, ampak ne smeš kaj rečt čez design kakega avta, ker si pač reven bedak, ki si ga itak ne more kupit
aplauz.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Razlika je če to poveš enkrat ali če o tem 17x nabijaš v vsaki temi o dotičnem avtu ampak to verjetno tebi ni kaj preveč jasno.
crazy1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Razlika je če to poveš enkrat ali če o tem 17x nabijaš v vsaki temi o dotičnem avtu ampak to verjetno tebi ni kaj preveč jasno.
crazy1.gif

ti pa spet v jok in na drevo
hysterical-1.gif