Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Tako kot pametuješ okoli VW-jev bi pa skoraj lahko vedel, da imajo 2012 modeli že uprated verige, razočaran razočaran. Lahko pa ti še enkrat razložim kaj moraš vse zamenjati pri THP-ju če bi ga rad čipal, avtomobilistični vseznalec.
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Aja, pa prej dokler si imel DS3ja sem te večkrat videl zjutraj na cesti, zdaj te več ne nikoli... si preveč povprečen s tvojih vwjem...
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
zakaj bi vw fanatik sploh še gledat i40?
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ja sej to me zanima, jaz še v reno , dacia, korejski itd, salon nisem niti zavil še, kaj šele da bi šel sedet in se vozit s temi jajcami.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Aja, pa prej dokler si imel DS3ja sem te večkrat videl zjutraj na cesti, zdaj te več ne nikoli... si preveč povprečen s tvojih vwjem...
Pol praviš, da me več ne vidiš odkar nimam DS3?
Šment, zgleda, da bi moral 3008 kupiti, da bi izstopal iz povprečja.
No, samo roko na srce Fiesta nima slabe lege. In verjamem, da bi tudi po tračnicah šla.Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ahaaaa, to je bil sarkazem??? Se mi je zdelo ja, kak pri hudiču se nekdo pelje s fiesto kot po tračnicah, pa sem mislil, pač....100 ludi 100 čudi.... hehe
Ej, pa ti si džek. Vendar verjetno mentalno omejen.Citat:
Pa jaz bi osebno raje vozil 1990 Mazdo in bil na svojem kot pa vozil 2012 VWja in pri mamici v Rušah stanoval
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Stanovanja v MB ne bi imel pa če mi ga zastonj dajo (no, v tem primeru bi ga prodal). Mi ne ustreza mestni vrvež, vseeno hvala za nasvet.
Ne skrbi ti za moj stanovanjski "problem", dokler smo v podforumu avtomoiblizem in ne dom & gradnja.
To je neko novo internetno pravilo, da po logiki tebi podobnih debilov več ne smeš spljuvati korejskega avta, če si ne lastiš hiše za vsaj 200k eur.?
Zdaj še samo shifta čakam, da se z fiesto po tračnicah pripelje...
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
1. Da te razočaram, ne maram progressive-commercial nažiganja in z tem tudi ne Aviciija, sem bolj za groovy-techy zadeve.
2. Imam srečo, da smo v sloveniji, tako sem lahko že 5 let nazaj vozil novo Fiesto in to ne kakršnokoli, ampak top of the line 2.0 ST.
3. Da te ponovno razočaram, polog za moj avto je bil višji kot stane nov povprečen Korejc, za kritje pa je bil dovolj prihodek mojega S.P.
Sicer pa tudi če bi vozil kolo, to ne spremeni dejstva, da se 7 let star Bimmer pelje boljše od novega Hyundaia. Po tej primitivni logiki potemtakem tudi SJTV1 ne bi smel v Avtomagazinu recimo zapisati, da se A6 pelje slabše od 5era, ker si lasti Toyoto Corollo.
Ajajajajajajajaj.