novi BMW 3 touring

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.050
11.159
113
ja sej to me zanima, jaz še v reno , dacia, korejski itd, salon nisem niti zavil še, kaj šele da bi šel sedet in se vozit s temi jajcami.

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Tako kot pametuješ okoli VW-jev bi pa skoraj lahko vedel, da imajo 2012 modeli že uprated verige, razočaran razočaran. Lahko pa ti še enkrat razložim kaj moraš vse zamenjati pri THP-ju če bi ga rad čipal, avtomobilistični vseznalec.
evil.gif

Glej, mene VWji ne zanimajo pretirano, ampak če pa v nemškem Autobildu objavijo serijo člankov na tako tematiko pa nekaj na tem mora biti... BTW, DSG še dela al je že riknil?

Pa jaz bi osebno raje vozil 1990 Mazdo in bil na svojem kot pa vozil 2012 VWja in pri mamici v Rušah stanoval
smirk-1.gif
Aja, pa prej dokler si imel DS3ja sem te večkrat videl zjutraj na cesti, zdaj te več ne nikoli... si preveč povprečen s tvojih vwjem...

Če bi pa resno nameraval THPja čipat pa si lahko prepričan da ne bi tebe spraševal
evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.050
11.159
113
zakaj bi normalno rasen človek kupil tourana 1,4TSi to se je potrebno vprašat.? Napumpen vaško čirliderko? Drugače pa imamo eno lokalno deklino tako , smeha polno. Vzadnjih par letih je menjala ene 7 avtov. vmes je bila tui A6 pa bmwji, x itd..zdaj je na novem lizing terencu, živi doma, in zgubla službo se mi zdi. Tako da gre še to od hiše. Najbolj pametna.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:

Aja, pa prej dokler si imel DS3ja sem te večkrat videl zjutraj na cesti, zdaj te več ne nikoli... si preveč povprečen s tvojih vwjem...

Pol praviš, da me več ne vidiš odkar nimam DS3?
evil.gif

Šment, zgleda, da bi moral 3008 kupiti, da bi izstopal iz povprečja.
hysterical-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
IN zakaj nebi kupil 1.4 tsi motorja tourana? Obrazložit?

Si pozabil, da ljudje kupujejo avte s svojim denarjem in to tiste, katere jim paše?

Kakšne maš ti... Adijo pamet...

Jz mam tud grand scenica, pa ne rabm tolk velzga avta... Pa ga vseen mam...

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
zakaj bi vw fanatik sploh še gledat i40?
bonk.gif

Odkod tebi, da jih hodim v salon gledati? Ga ima kolega, ker ga mora imeti, ker jih prodaja, enako je bilo z Velosterjem, sem že takrat v temi o njem to napisal.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ja sej to me zanima, jaz še v reno , dacia, korejski itd, salon nisem niti zavil še, kaj šele da bi šel sedet in se vozit s temi jajcami.

Ti pa greš spet v druge skrajnosti. Še jaz, ki sem totalno proti Korejcem, bi se raje vozil z novo Ceed ali i30, kot pa z 10+ let staro 323f.
grin1.gif

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:

Pol praviš, da me več ne vidiš odkar nimam DS3?
evil.gif

Šment, zgleda, da bi moral 3008 kupiti, da bi izstopal iz povprečja.
hysterical-1.gif

DS3 vedno pogledam ,ker jih majo ponavadi kake dobre pupike
wink-1.gif

Ne kupuj si 3008, raje Tourana prodaj pa malo kredita vzemi pa enosobno stanovanje v MB kupi...
priden.gif

Al bi preveč pogrešal maminega lupčka za lahko noč?
evil.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Stanovanja v MB ne bi imel pa če mi ga zastonj dajo (no, v tem primeru bi ga prodal). Mi ne ustreza mestni vrvež, vseeno hvala za nasvet.
wink-1.gif

Ne skrbi ti za moj stanovanjski "problem", dokler smo v podforumu avtomoiblizem in ne dom & gradnja.
wink-1.gif

To je neko novo internetno pravilo, da po logiki tebi podobnih debilov več ne smeš spljuvati korejskega avta, če si ne lastiš hiše za vsaj 200k eur.?
grin1.gif

Zdaj še samo shifta čakam, da se z fiesto po tračnicah pripelje...
hysterical-1.gif

B81

22. jul 2007
37.723
10.987
113
Ahaaaa, to je bil sarkazem??? Se mi je zdelo ja, kak pri hudiču se nekdo pelje s fiesto kot po tračnicah, pa sem mislil, pač....100 ludi 100 čudi.... hehe
smile-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ahaaaa, to je bil sarkazem??? Se mi je zdelo ja, kak pri hudiču se nekdo pelje s fiesto kot po tračnicah, pa sem mislil, pač....100 ludi 100 čudi.... hehe
smile-1.gif
No, samo roko na srce Fiesta nima slabe lege. In verjamem, da bi tudi po tračnicah šla.
evil.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Pa jaz bi osebno raje vozil 1990 Mazdo in bil na svojem kot pa vozil 2012 VWja in pri mamici v Rušah stanoval
smirk-1.gif
Ej, pa ti si džek. Vendar verjetno mentalno omejen.
Vpletat real life zadeve v virtualo ni ravno pametno. Bi bilo fajn, da se čimprej pri kakšnem psihiatru naročiš, ker drugače se nam boš kmalu v LJ-Polje pridružil.
evil.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.716
9.927
113
40
MB
to so oni ... swifti kategorija ... majce brez rokavov s pismenkami pa to ... malo jaÆi
grin1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Stanovanja v MB ne bi imel pa če mi ga zastonj dajo (no, v tem primeru bi ga prodal). Mi ne ustreza mestni vrvež, vseeno hvala za nasvet.
wink-1.gif

Ne skrbi ti za moj stanovanjski "problem", dokler smo v podforumu avtomoiblizem in ne dom & gradnja.
wink-1.gif

To je neko novo internetno pravilo, da po logiki tebi podobnih debilov več ne smeš spljuvati korejskega avta, če si ne lastiš hiše za vsaj 200k eur.?
grin1.gif

Zdaj še samo shifta čakam, da se z fiesto po tračnicah pripelje...
hysterical-1.gif

No no...

Stajerski Avicii in B2 sfuliranec kot si ti bi v kaksni angliji lahko uradno vozil kaksno zjahano fiesto staro 20 let. Ker za kaj druga ti nebi banka odobrila fafinig. Pa se insurance rating bi ti bil v podnu.

Tako da ti kupiti ne mores nicesar resnega, se novega korejca ne, lahko si ga le sposodis, ob dobrem starsevskem kritju.

Toliko o tvojem kritiziranju.
bonk.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
1. Da te razočaram, ne maram progressive-commercial nažiganja in z tem tudi ne Aviciija, sem bolj za groovy-techy zadeve.

2. Imam srečo, da smo v sloveniji, tako sem lahko že 5 let nazaj vozil novo Fiesto in to ne kakršnokoli, ampak top of the line 2.0 ST.
grims-1.gif

3. Da te ponovno razočaram, polog za moj avto je bil višji kot stane nov povprečen Korejc, za kritje pa je bil dovolj prihodek mojega S.P.

Sicer pa tudi če bi vozil kolo, to ne spremeni dejstva, da se 7 let star Bimmer pelje boljše od novega Hyundaia. Po tej primitivni logiki potemtakem tudi SJTV1 ne bi smel v Avtomagazinu recimo zapisati, da se A6 pelje slabše od 5era, ker si lasti Toyoto Corollo.
confused-1.gif

Ajajajajajajajaj.
cheer.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
1. Da te razočaram, ne maram progressive-commercial nažiganja in z tem tudi ne Aviciija, sem bolj za groovy-techy zadeve.

2. Imam srečo, da smo v sloveniji, tako sem lahko že 5 let nazaj vozil novo Fiesto in to ne kakršnokoli, ampak top of the line 2.0 ST.
grims-1.gif

3. Da te ponovno razočaram, polog za moj avto je bil višji kot stane nov povprečen Korejc, za kritje pa je bil dovolj prihodek mojega S.P.

Sicer pa tudi če bi vozil kolo, to ne spremeni dejstva, da se 7 let star Bimmer pelje boljše od novega Hyundaia. Po tej primitivni logiki potemtakem tudi SJTV1 ne bi smel v Avtomagazinu recimo zapisati, da se A6 pelje slabše od 5era, ker si lasti Toyoto Corollo.
confused-1.gif

Ajajajajajajajaj.
cheer.gif

SJTV je poklicni novinar, ti pa se poklica nimas. On pise stvari profesionalno. Ti pa pisaris nebuloze v tri krasne, ker druga nimas za pocet.

Ce nebi banke odobravale fafingov taksnim luzerckom (ki imajo celo S.P. - wow!) bi nam v drzavi celo malo boljse slo.

Tak da buzz off..