Problem je v Navteq-u, ne v Navigonu. In Navteq karte ima ravnotako tudi Garmin, ki pa pri svojem City navigatorju 2011 isto ne prebavi tega dela AC.Citat:
Uporabnik RIRI pravi:
Pretestiral to kar me je zanimala in morem povedati, da sem razočaran. Iz MS v CE me še vedno pelje po stari cesti skozi MB. Torej Navigon je ponovno razočaral z izdajo nove karte. Drugih stvari tako sploh nisem gledal, ker se mi zdi že ignoriranje takšne obvoznice velik nesmisel.
lp, r
Citat:
Uporabnik RIRI pravi:
Pretestiral to kar me je zanimala in morem povedati, da sem razočaran. Iz MS v CE me še vedno pelje po stari cesti skozi MB.
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Citat:
Uporabnik RIRI pravi:
Pretestiral to kar me je zanimala in morem povedati, da sem razočaran. Iz MS v CE me še vedno pelje po stari cesti skozi MB.
ce se brez navigacije ne znas pripeljat iz MS do CE, pa te cist razumem, da si razocaran.....
Citat:
heh, ni slo drugace, ce ljudje ne razumejo, da NAVIGON ne dela sam kart in potem simfajo za brezveze. Karte, ki so nalozene na Navigonu so od Navteqa.
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
Citat:
heh, ni slo drugace, ce ljudje ne razumejo, da NAVIGON ne dela sam kart in potem simfajo za brezveze. Karte, ki so nalozene na Navigonu so od Navteqa.
Mislim in upam, da je tisti komentar na tebe letel. On se verjetno zna pripeljat iz MS do CE brez navigacije. Kak čeh al pa nemec pa ne bo presrečen, ker ga navigacija ne bo peljala po obvoznici. Tu pa se tudi pojavlja vprašanje kvalitete kart. Vsi, ki imamo Navigona bomo na istem v tujini, kjer ne poznaš cest. Sploh pa ni relevantno, kdo dela karte, meni je pomembna kvaliteta. Pa naj Navigon menja dobavitelja kart
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Problem je v Navteq-u, ne v Navigonu. In Navteq karte ima ravnotako tudi Garmin, ki pa pri svojem City navigatorju 2011 isto ne prebavi tega dela AC.Citat:
Uporabnik RIRI pravi:
Pretestiral to kar me je zanimala in morem povedati, da sem razočaran. Iz MS v CE me še vedno pelje po stari cesti skozi MB. Torej Navigon je ponovno razočaral z izdajo nove karte. Drugih stvari tako sploh nisem gledal, ker se mi zdi že ignoriranje takšne obvoznice velik nesmisel.
lp, r