Nova Toyota RAV4 [2026]

Generik

Guru
14. maj 2011
3.927
1.300
113
1748070007156.jpeg

1748070066733.jpeg

1748070053867.jpeg

1748070020035.jpeg

Mnenja - bo kos konkurenci?

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.630
1.616
113
Meni je mimo, kako vsi kritizirajo Elonovo stvaritev imenovano Cybertruck, na koncu pa gredo avti po novem v isto grdo smer. Pa vsak avto mora biti kvazi heavy metal terenc po izgledu, da je že ogabno.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

corsol

Guru
11. mar 2010
3.393
1.218
113
Meni je mimo, kako vsi kritizirajo Elonovo stvaritev imenovano Cybertruck, na koncu pa gredo avti po novem v isto grdo smer. Pa vsak avto mora biti kvazi heavy metal terenc po izgledu, da je že ogabno.
CT je posebneź z zdaj že očitno precej napakami,...poleg tega jih pa še Musk serje na političnem parketu.

SUVi so že nekaj časa IN , kot so bili nekaj časa danes praktično izumrli eniprostorci.Folku je treba ponudit in jih prepričat , da rabijo nekaj novega, kj je sevda "ful boljše" kot to kar imajo.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.703
4.932
113
Ko smo kupovali nekaj v tem rangu doma, je bil en dan na vrsti tudi ogled RAV4. Glede na prodajo sem pričakoval presežek od avta. Bil je pa čisto razočaranje. Ergonomija poden, materiali nič od nič, dizajn nič od nič, vožnja...meh. Odnos prodajalca...jah itak ni nič na zalogi, kdaj dobimo pa ne vemo, lahko pa kak osnoven model za vas potegnemo malo hitreje. Skratka...hvala ne.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.983
10.113
113
MB
pa še pohvalijo se radi da pri toyoti popustov pa ni :D greš prav gledat ven na šipo da nisi ki v RR salon zalutal.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.711
241
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Ko smo kupovali nekaj v tem rangu doma, je bil en dan na vrsti tudi ogled RAV4. Glede na prodajo sem pričakoval presežek od avta. Bil je pa čisto razočaranje. Ergonomija poden, materiali nič od nič, dizajn nič od nič, vožnja...meh. Odnos prodajalca...jah itak ni nič na zalogi, kdaj dobimo pa ne vemo, lahko pa kak osnoven model za vas potegnemo malo hitreje. Skratka...hvala ne.
pha ... ne vem, ok, odnos prodajalca je v 70% tak, kot da si ti njih prišel prosit, da bi si res želel njihov avto in da jih moraš skoraj na kolenih prosit, da si vreden in da ti ga prodajo, tu se strinjam ... ampak ...

ergonomija poden? materiali nič od nič? tole se res ne bi strinjal, zadnji RAV4 je res dobro sestavljen avto s fino ergonomijo, predvsem pa z veliko fizičnimi knofi (kar je dan danes izumirajoča vrsta - prejšnji vikend sem se vozil z Golfom in nima praktično nobenih fizičnih knofov - no, za štiri smernike, ostalo pa je touch)

vožnja je seveda gajba stajl, sej je pač gabja, SUV. kar se tiče pa zaloge, pa večina prodajalcev vseh znamk nima neke hude zaloge, ker pač - to stane. imajo par tistih, v katere jih znamka prisili, da so v showroomu (in ja, to mora prodajalec sam založiti), ostalo pa po naročilu oz. osnovke.

so pa Toyotine osnovke ... oz. ne ... japonski proizvajalci imajo osnovke načeloma precej bolje opremljene, kot npr. nemški proizvajalci.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.696
355
83
www.kacnje.eu
Sem lastnik RAV4. Glede ergonomije načeloma nimam posebnih pripomb. Stvari so večinoma na pričakovanem mestu, fizični gumbi so top. Vedno pa iščem gumb za vratca za gorivo (k sreči z enim rezervoarjem naredim blizu 1000 km in to ni tako pogosto), prav tako jim štejem v minus, da gumbi za odpiranje oken niso osvetljeni.
Največja minusa tega avta zame sta:
a) sedež ni dovolj nastavljiv in je precej visok (pri 185 cm v najnižjem (a precej pokončenem) položaju nad glavo ni prostora niti za dlan, kaj šele za priporočeno pest).
b) zvočna izolacija med vožnjo je res slaba. Sploh v dežju in pri hitrostih nad 70 km/h se mi zdi, da vedno povečujem glasnost radia, žene pa takrat več ne slišim. Lexus je seveda druga zgodba.

Materiali niso premium (to so pustili za Lexus), so pa čisto sprejemljivi, čričkov ni in težav ni pričakovati.
To so več ali manj vsi minusi. Avto v celoti pa mi je zelo všeč. Z nizko porabo - sedajle nikoli ne pridem do 5 litrov, vedno je nižje, zanesljivostjo (razen CableGate), je bil kar hvaležen nakup.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.711
241
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Sem lastnik RAV4. Glede ergonomije načeloma nimam posebnih pripomb. Stvari so večinoma na pričakovanem mestu, fizični gumbi so top. Vedno pa iščem gumb za vratca za gorivo (k sreči z enim rezervoarjem naredim blizu 1000 km in to ni tako pogosto), prav tako jim štejem v minus, da gumbi za odpiranje oken niso osvetljeni.
Največja minusa tega avta zame sta:
a) sedež ni dovolj nastavljiv in je precej visok (pri 185 cm v najnižjem (a precej pokončenem) položaju nad glavo ni prostora niti za dlan, kaj šele za priporočeno pest).
b) zvočna izolacija med vožnjo je res slaba. Sploh v dežju in pri hitrostih nad 70 km/h se mi zdi, da vedno povečujem glasnost radia, žene pa takrat več ne slišim. Lexus je seveda druga zgodba.

Materiali niso premium (to so pustili za Lexus), so pa čisto sprejemljivi, čričkov ni in težav ni pričakovati.
To so več ali manj vsi minusi. Avto v celoti pa mi je zelo všeč. Z nizko porabo - sedajle nikoli ne pridem do 5 litrov, vedno je nižje, zanesljivostjo (razen CableGate), je bil kar hvaležen nakup.
CableGate?