super zadevca..... ko že omenjate malčke suzukijeve, tu nekje je tud pandica.....tista je še piko cenješa kt suzukiji, pa kr trpežno živinče
Žal je tudi Insignija odskočila od cca 22.000€ na 30.000 +... Francozi so jo podražli u Božju materko pogledam zadevo in vidim, da je zadeva na cenovno na istem nivoju kot insignia dizel 170KM ali bencinar 150KM, ki se niti ne more primerjati s tem jajčkom, potem vem, da je svet šel v krščen duš, ampak mi je pa všeč, da ljudje plačujejo 20k€ plus za clio jajčk
Jp, Yaris cross je že velik. Zame bolj optimalna izbira kot recimo CHR. Tist je tak dvignjen coupe. Neuporaben. Pa yarisa z 4x4 bi dobil nekje za denar CHR brez 4x4
In ko boš čez 5 let prodajal Insignio boš dobil 50% manj od predragega Yarisako pogledam zadevo in vidim, da je zadeva na cenovno na istem nivoju kot insignia dizel 170KM ali bencinar 150KM, ki se niti ne more primerjati s tem jajčkom, potem vem, da je svet šel v krščen duš, ampak mi je pa všeč, da ljudje plačujejo 20k€ plus za clio jajčk
In ko boš čez 5 let prodajal Insignio boš dobil 50% manj od predragega Yarisa
+1Res mi ni jasno kaj si želel povedat s to Insignio.
+
Hotel je povedat, da ima za enak denar pol tone več pleha v garaži in kubik prtljažnega prostora več. Pač Insignia ni mestni avto, je popolnoma drug avto, drug (višji) segment, cena pa enaka. Pa ne mi rabljene mercedese zraun tišat.