Ja, Opli so na splošno znani, da imajo izredno poceni rezervne dele.dajmo rečt o strošku lastništva? meni se ne zdi razlike med neko insignijo (nek bolj osnovni model) in yarisom, letni redni servis pa roka... tudi če kaj crkne pri enem in drugem sta vejretno tu tu.
A bejž... rezervni deli da so dragi, in to pri pooblaščencu, in to celo pri Oplu.... v kateri jami si se pa ti do danes skrival? Malo se pa le izobrazi preden bedarije klamfaš po forumih.Ja, Opli so na splošno znani, da imajo izredno poceni rezervne dele.
Poznam človeka, ki dela na rezervnih delih na Oplu in vozi avto druge znamke. Pa ko sem ga povprašal, kaj mu je, je samo rekel, da ko gleda cene delov, ki gredo skozi njegove roke, raje peš hodi, kot pa se z Oplom vozi.
Sem ziher, da prideš bolje čez z ulaufano Mečko iz njemačke, kot pa s tako Insignio. Razen, če se jo losaš pred koncem garancije.
ko pogledam zadevo in vidim, da je zadeva na cenovno na istem nivoju kot insignia dizel 170KM ali bencinar 150KM, ki se niti ne more primerjati s tem jajčkom, potem vem, da je svet šel v krščen duš, ampak mi je pa všeč, da ljudje plačujejo 20k€ plus za clio jajčk
Hvala, se ne rabim izobrazit, ker nisem in tudi ne planiram imeti Opla.A bejž... rezervni deli da so dragi, in to pri pooblaščencu, in to celo pri Oplu.... v kateri jami si se pa ti do danes skrival? Malo se pa le izobrazi preden bedarije klamfaš po forumih.
Dej še kakšne bolj x firme navedi. Prvič berem, res pa nisem strokovnjak za fuL poceni servisiranje njemačkih premij z deli iz kitajske.poglejmo Opel insignia dizel od 2017 naprej prednje ploščice 36,47 € (Herth buss), zračni filter Blue print (11,77)
Yaris 1,0 prednje ploščice 43,31 (herth buss), zračni filterBlue print 18,23
tolk o tem.
dobro 108 € to je razlike 170€ do 180€ na 3 do 4 leta. pisal sem za osnovne modele. če daš takšno na 18 je celo par € cenejša...Lahko začneš pri enem od modelov, ki jih je navedel Shift, drugače pa verjamem da se da Insignio tudi malo bolj "racionalizirati"
Pa gume pri Insigniji si falil, so 225/55 R17
električar že za 29900€Ja, ce se je vcasih cena zacela
Ze od 9.990 evrov,(tvingo se mi zdi celo 7990?)
se zdaj zacne z
Ze za 14990
Ce pa ima hibrid v imenu je pa
Ze za 19900€