Glede na to, da gre za Mazdino EU garancijo, ne bi smelo biti težav. Ni to podaljšano jamstvo. Tudi sem preverjal za eno prej in so mi v Sloveniji potrdili, da velja.Pa te garancije dejansko veljajo tudi v SLO?
Verjetno ga ne bo... Ni časa, žal. Sicer imaš pa itak dovolj ''testov'' na YT od bolj kompetentnih ljudi kot sem jaz.Kdaj bo in depth review avta![]()
torej, tudi nemci tipajo mehke hruške,v sam da se izognejo.Glede na to, da gre za Mazdino EU garancijo, ne bi smelo biti težav. Ni to podaljšano jamstvo. Tudi sem preverjal za eno prej in so mi v Sloveniji potrdili, da velja.
Je pa tako, da so v Mazdi Nemčija izjemno tečni za garancijo, kar pomeni, 1 dan zamudiš servis in garancije ni več. Tudi na baterijo. In sem bil presenečen, koliko avtov ni bilo ustrezno servisiranih.
Jaz bi bolj rekel, da so ljudje enostavno pozabili, ker električni avti ne potrebujejo servisiranjatorej, tudi nemci tipajo mehke hruške,v sam da se izognejo.
Ja, to je pa druga zgodba. Sem pomagal kar nekaj strankam, da so dosegle svoje in je zadeva lahko zelo neugodna, sploh ker imajo uvozniki večinoma odvetnike itak na pavšalu.Stos je v tem da se proizvajalci veckrat ne držijo svpjih dolznosti kot kupci. Tudi ko so se kupci drzali dolznosti, se jih proizvajalec ne drzi..
še enkrat, to so mehke hruške, dolžnosti in pravice so zgolj floskule na katere se (mi/oni) obešamo, ko iščemo vzvode za koga olupat..Se strinjam, ampak v tem svetu bi bil čas, da se začnemo spet pogovarjati tudi o dolžnostih in ne samo o pravicah.
In če je nekaj jasno zapisano, potem si pač sam kriv, če se tega ne držiš.
In recimo konkretno pri teh Mazdah, so cene tudi po tisočaka nižje, če ni več garancije.
Pravi ded je to v MB naredil s Hondo CRV prve generacije - epilog: obsojen za povzročitev škode in nevarnosti.še enkrat, to so mehke hruške, dolžnosti in pravice so zgolj floskule na katere se (mi/oni) obešamo, ko iščemo vzvode za koga olupat..
pravi ded bi jim tako mazdo v salon parkiral skozi šajbo, če bi mu odtrgali garancijo, ker je en dan zamudil servis.