nov električni avto,nasveti za nakup

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.726
1.425
113
Danes sem vozil testnega insterja style.

No... moram rečti da sem presenečen nad udobnostjo podvozja tako malega avtomobila.
Po 5km sem se ustavil in si vzel 5 minut da sem izklopil vse asistenčne/opozorilne sisteme.
Še najbolj je najedala kamera ki gleda oči voznika - saj skozi polarizirana očala ni zaznala oči in je piskala v 3prekrakse
ostalo je vse ok.

Po izklopu sistemov je bil avtoček milina za vozit.

vseeno ni vreden tega denarja.

• Všeč mi je
Reactions: NekdoK

mtl

Guru
19. jul 2007
10.821
503
113
Kras
www.mtl.si
Super, čestitke!

Povej kaj več o avtu
Mazda MX-30 Advantage, 10/2022, 18.500km, še 3 leta SPLOŠNE garancije in 5 let garancije na baterijo. Cena s subvencijo po mojem mnenju bagatela. Lool, starejši e-upi s precej več km in četrt te opreme so skoraj dražji. Da niti ne omenjam vožnje. Iskanje sem pričel z eGolfom, ampak enostavno ni cenovno konkurenčen.

Očitno so me leta ujela, ker sem postal dedi s kvazi SUVjem. :evil: Sem v nakupu klobuka.:valjamse:

mtl

Guru
19. jul 2007
10.821
503
113
Kras
www.mtl.si
Zdaj pa si pristal v osovraženi skupini ljudi.
Za vedno vec problemov smo krivi vozniki EV.
Ce smo za kamioni jim ni vsec
Ce se po splitu vozimo s 150+ jim ni vsec.
Bedaki smo ker smo 700km vozil 14 ur, z dizlom bi to prevozil v 5 urah.
Elektrika na poti te je stala toliko kot bi te nafta ali celo vec.
Bom preživel, v bistvu mi dol visi za mnenje drugih.
Je pa tako, da tale avto ne razglaša na veliko, da je električar, tako da če bi še tistih par EV znakcev dol pobral, sploh ne bi imel teh težav.

mtl

Guru
19. jul 2007
10.821
503
113
Kras
www.mtl.si
Ce ni skrivnost, koliko si odcenkal?
Poglej cene v Nemčiji, je bila v spodnji tretjini.
Samo iz zanimanja, mtl, kako to da nisi Kone, ce si iskal kao suva ali pa kia niro?
Nisem iskal SUVja, iskal sem poceni drugi EV avto. Potem se je postopoma budget nekoliko dvigoval. :valjamse:
In pa zelo pomemben mi je občutek v vožnji in kvaliteta notranjosti. Kjer je Mazda odlična, ko dodaš gor še vso serijsko opremo in polno garancijo, dejansko ni konkurenta. Ob pogoju, da ti doseg zadostuje in da ne potrebuješ veliko prostora. To je dejansko modni avto za 2. Pa izgleda tudi fajn.
V bistvu ne maram SUVjev.