Delno imas prav, edino dobra baba je dobra baba. Nema tu diskusije!
Tukaj se popolnoma strinjam, vsakemu svoje. Še enkrat, Tesla ima veliko stvari narejenih precej neumno, pa tudi precej stvari dosti bolje od nekaterih premium znamk. Vsem pač ne ustreza vse, drugače bi nekdo naredil idealen avto za vse in vsi bi vozili ta avto in to je to.Jaz sploh ne razumem zakaj se ukvarjaš z njim, ker oblika je SUBJEKTIVNA. In zakaj se počutiš tako napaden?
Prepirata se o SUBJEKTIVNI zadevi aka obliki. Ali mora biti sedaj notranjost Tesel VSEM top shit z oblikovnega vidika, ker ti voziš Teslo?
Lool, dva bedaka sta se našla na kupu.
Ti pa jaz lahko mirno napišem, da pri ergonomiji, enostavnosti uporabe, bi se lahko Tesla marsikaj naučila. Ampak se ne, ker potem avto ni več tako ”pucen” za izdelat.
No ja, babe imajo eni take, ker pač boljših ne morejo dobiti, ali pa so "stuck" with them...no..saj pri avtih je isto...najbolj glasni so tisti, ki si tesle ne morejo privoščiti.Ste smesni, res ste. Vsak vlece v svojo stran in nobenemu ne potegne, da smo si ljudje razlicni. Samo poglejte kake babe mamo/mate. Ene so suhe, druge debele, ene visje, druge manjse, ene izgledajo kot moške, druge kot otroci. Ene majo joske pri popku, druge jih sploh nimajo.
Zakaj si me označil za bedaka, ko pa stojiš za enakimi stališči kot jaz?Jaz sploh ne razumem zakaj se ukvarjaš z njim, ker oblika je SUBJEKTIVNA. In zakaj se počutiš tako napaden?
Prepirata se o SUBJEKTIVNI zadevi aka obliki. Ali mora biti sedaj notranjost Tesel VSEM top shit z oblikovnega vidika, ker ti voziš Teslo?
Lool, dva bedaka sta se našla na kupu.
Ti pa jaz lahko mirno napišem, da pri ergonomiji, enostavnosti uporabe, bi se lahko Tesla marsikaj naučila. Ampak se ne, ker potem avto ni več tako ”pucen” za izdelat.
Ne ne stojim. Jaz pišem o ergonomiji, ti pa o obliki armaturke. Lahko je armaturka nekomu grda za posrat, pa hkrati ima odlično ergonomijo.Zakaj si me označil za bedaka, ko pa stojiš za enakimi stališči kot jaz?
logično, tisti ki so imeli šuške za ta "stroj" so odprli, drugi pač ne, in verjetno se čaka druga pocenitev oziroma FL.
A je to res da je prodaja Tesle z vsemi modeli Sloveniji aprila 2023 upadla za 217% napram marca 2023 ?Jaz gledam tole.
zmagovalecSodelavec ravno nabavil Q4 od Audija (64 jurjev, ce se ne motim). Gledal tudi Tesle (zelo), a je ultra ziheras in cvikac zato ni upal.
(Rabi pa mocnejso baterijo ker dela 300 km dnevno na siht in nazaj).
Na splošno (ne glede na znamko) je njegova računica...strošek za bencin + servisi=obrok lizija za avto..nabavil tudi fotovoltaiko (a za zdaj se brez polnilnice )...zdaj se muci s tem, kar je dobil zraven.
A drži to, da pri polnjenju preko tega 'osnovnega priključka', so izgube 30%..preko polnilnice pa okoli 10% (ker se nic kaj dosti okoli tega ne zaslefi).