Za 32€ jaz naredim s svojo Toyoto najmanj 600km.46kwh je lahko za 300km , al pa za samo 150..
Odvisno pd razlicnih faktorjev.
Pri EV je ta razlika se vecja kot pri iCE. Ker je manj izgub
Kot bi vprašal za koliko km je 30l bencina
Misliš, da največ.Za 32€ jaz naredim s svojo Toyoto najmanj 600km.
to si bil sarkastičen kajneda...In kaj ima to veze s to temo?
Namreč ni edina pomembna stvar pri EVju, da se fuLLa pucen voziš.
ja vem sranje z nicki.CLIO15
Nisem tega vprasala. Mi je SamSvoj odgovoril. Sem sla prav pogledat na svoj en in edini racun za polnjenje. Imam tudi tako, sploh prej porajtala nisem.
Saj to je to.Potreben bo miselni preskok iz tankam kadarkoli in kjerkoli v polnim takrat ko avta ne rabim in je to ugodno - recimo ponoči doma, za nujne poti pa "jebiga" se potem cene na dolgi rok nekak poravnajo na normalni ravni.
Ja hudič ko moraš še čike kupit pa loto plačat.Ja, ampak enim je ta možnost, polnjenje doma, celo slaba stran EVjev in bi veliko raje hodili tankat 1x tedensko.
Na relaciji po starih cestah imam porabo 3.3- 4.0l/100. Mešani cikel pa 4.5. V zimskem času se poraba dvigne za 1l/100km, tako da nisem daleč od resnice. Imam občutek, da bo začela cena el. energije počasi presegati ceno za ICE.Misliš, da največ.
3,6 litra na 100 km spraviš redko skupaj.
Sploh pa ne pozimi pri 1°C pa na avtocesti.
Par eur razlike bomo gledali?Ja kako, da ne, če da človek 32€ za 300km?
Na relaciji po starih cestah imam porabo 3.3- 4.0l/100. Mešani cikel pa 4.5. V zimskem času se poraba dvigne za 1l/100km, tako da nisem daleč od resnice. Imam občutek, da bo začela cena el. energije počasi presegati ceno za ICE.
Saj mu daš samo tisto, kar je šlo v avto, kot počnejo po firmah. Pač izpis seje polnjenja iz polnilnice.Saj to je to.
Če včeraj ne bi rabil računa za uveljavljat bi lahko napolnil cca 5 do 6 Kwh in se privlekel domov.
Samo težko daš šefu pol plačat račun od cele bajte.
To je izjemen dogodek in ne pravilo.Saj mu daš samo tisto, kar je šlo v avto, kot počnejo po firmah. Pač izpis seje polnjenja iz polnilnice.