A ne znas v gmaps dati pogoja izogibaj se cestninMa krščen duš so te države s plačljivimi AC...nemčija je zakon, samo do nje se mora preko AT, ki se spet plača...
Če ne bi bilo tega, bi večkrat roadtripal po DE ...
A ne znas v gmaps dati pogoja izogibaj se cestninMa krščen duš so te države s plačljivimi AC...nemčija je zakon, samo do nje se mora preko AT, ki se spet plača...
Če ne bi bilo tega, bi večkrat roadtripal po DE ...
sem se spomnila nate in november je bil prvi cel mesec.Potem pa poročaj čez nekaj časa, katere statse kaj gledaš, da še jaz vržem oko
Vapire drain spremljas?
Bolj hitro polniš, manj gre mimo.sem se spomnila nate in november je bil prvi cel mesec.
Itak najprej pogledala za baterijo.
Teslamate pravi, da je šlo v avto 474,44kWh, vendar se je malo mimo zlili in naj bi dejansko za to porabil 498,95kWh. Ni tok zelo mimo, polnilnica pravi, da je ven spustila 500,9kWh.
mimo gre torej dobrih 5%. Ta podatek mi sicer ne pove nič drugega, ne vem, a je to dobr ali slabo. Je kaj odvisno od temperatur, s kako močjo se avto polni ipd?
Povpračna poraba novembra za svojih 2565km je bila torej 18,5kWh/100km. To tudi ne vem, a je velik al mal..
tole je pa več ali manj po moje tudi vse, kar bom takle usput uč vrgla. Koliko gre iz polninice, koliko v avto in koliko km s tem naredila. Je pa podatkov toliko, da če bi zavoljo debate kaj hotel vedeti, se da pogledat ali pa zračunat, sem sigurna.
.. to je dobro...boš pa počas ko darjan, živela v avtu
Ne da gre mimo, manj porablja avto sam.
Jabe, malo visoka poraba ko avto miruje. Ti gre v spanje? To vidis v aplikaciji recimo zjutraj oz po X casu…pri meni je lahko ze po 10min neaktivnosti
Saj piše 26 minut.kolk kavic je to, al si speko bigmac meni? pa se preis?
za 250km?
Evo še cene.kolk kavic je to, al si speko bigmac meni? pa se preis?
za 250km?
Eh skok na wc, pa malo na Emaile odgovoriš pa grev glavnem 26 minut morš neki delat ali.... al zadremlješ?
Ali pa slikaš parkrat polnilnico, to mi še manjka v življenju...Eh skok na wc, pa malo na Emaile odgovoriš pa gre
Evo še cene.
Je pa polna brez popustov, ker plača šef, za privat pa ne rabim dovolj pogosto da bi plačeval naročnino. Poglej priponko 95156