Kup citroena.......Takle je... MyTeslaMate pokaže še več kot Tessie, ampak tako neprijazno.
Nekaj se trudim s tem:
Docker install | TeslaMate
This document provides the necessary steps for installation of TeslaMate on any system that runs Docker. For a walkthrough that provides the necessary steps for manual installation see Manual installation.docs.teslamate.org
Prišla sem do "Usage" prve točke. Če odklikam to v browser, dobim napako:
Hm, ta stran ni dosegljiva
Gostitelj "ip" je zavrnil povezavo.
Kva moram narediti?
Ko bom ali uspela s temle ali obupala, bom povedala, koliko me je zadeva koštala glede na mojo siceršnjo urno postavko. Ker tole pa ni hobi ali pa kaj, ampak muke Sizifove... Lajftime tessie je đabe, porkamadona.
Takle je... MyTeslaMate pokaže še več kot Tessie, ampak tako neprijazno.
Nekaj se trudim s tem:
Docker install | TeslaMate
This document provides the necessary steps for installation of TeslaMate on any system that runs Docker. For a walkthrough that provides the necessary steps for manual installation see Manual installation.docs.teslamate.org
Prišla sem do "Usage" prve točke. Če odklikam to v browser, dobim napako:
Hm, ta stran ni dosegljiva
Gostitelj "ip" je zavrnil povezavo.
Kva moram narediti?
Ko bom ali uspela s temle ali obupala, bom povedala, koliko me je zadeva koštala glede na mojo siceršnjo urno postavko. Ker tole pa ni hobi ali pa kaj, ampak muke Sizifove... Lajftime tessie je đabe, porkamadona.
Teslo voziš pa nimaš Apfla?Pozabila odvovorit... Sem naletela na ta app, zelo dobra predstavitev na speltni strani, ampak kot vidim, samo iOS
Teslo voziš pa nimaš Apfla?
nonroot@431bb02c1ba1:~$