Ni variante, da placujem za zavarovanje pleha 2k na leto. Pa bi lahko mek 100k letne place. Absolutne norosti so to.
Ja, samo sedanji avto ni vreden 25k
Koliko je vreden?
Glede gum
Ce teslo vozis kot citroena, torej v chilli pa za 3/4 hoda gasa cegu pod gas, potem bodo tudi pri tesli gume zdrzale 50kkm.
Ce pa pricakujes da bodo gume pri uporabljenih 500 konjih zdrzale toliko kot pri 100 si pa milo receno naivnez.
Ni variante, da placujem za zavarovanje pleha 2k na leto. Pa bi lahko mek 100k letne place. Absolutne norosti so to.
YLR(rwd) ima stock 245/45 R19Gume mam 275/40-21 letne in 235/55-19 zimske, default so 275/45-20... kasko je cca 2k - 2.1k na leto. odvisno
Tudi sam sem bil takega mnenja cetrt stoletja.Ni variante, da placujem za zavarovanje pleha 2k na leto. Pa bi lahko mek 100k letne place. Absolutne norosti so to.
Tudi jaz sem sel delat pri 15kkm optiko ker sem zadaj desno gumo notranji rob gume "na platnu". Pa ne na teslo ker je hotela imeti 200€ v primerjavi z ostalimi ki imajo 50 dovoljZanimivo, že pri novem rabiš optiko
Drugače avtomobilska asistenca se plačuje po kw., vsaj pri Triglavu.
Vsi novi e-troni gredo na optiko po pol letaZanimivo, že pri novem rabiš optiko
Drugače avtomobilska asistenca se plačuje po kw., vsaj pri Triglavu.
Sanjala boš ti Jezka....Ne vem tocno... Engine failure pa se ustavil na mestu. Med prijatli je bilo pocen, da se spet pelje, ampak kok casa pa zanesljivo je pa drugo (ponavljam, kar je bilo meni rečeno, jaz ne vem, niti ne razumem, kaj so pacal, pa kaj še bodo). Moj ga hoce obdržati, ker bicikel zadaj vozi, pa za v/čez gmajno, pa za učit se vozit, pa tak... Še enkrat ga bo nekje pustil, ta "prav cajt" pri "ta pravi volji", pa bo mir... Bom počakala...
Tudi sam sem bil takega mnenja cetrt stoletja.
2k za dva avta
Ni bila replika tocno tebi, ampak nasploh.
No, tudi jaz sem leto ali dve metal skup stevilke, ko je pocila glava na motorju. Ce se splaca popravlat ali pa kupovat drugo. In ce gledam z vidika €€€, sem kar hitro opustil misli o nakupu drugega. Ker nas je 5, malih jajc ne morem met. Od vecjih jajc se mi dopadejo (subjektivno in tudi objektivno) doloceni modeli, ki niso poceni, hkrati pa bi v par letih toliko izgubil na vrednosti, da lahko vsako leto na Mondeu motor menjavam. Pa bi si lahko privoscil. Zlahka. Smo si razlicni. Nisem kot oni s sosednje teme, ki sprasuje, kaj naj kupi, da bo pred sosedi izpadel care. Pa s tem ne mislim nic slabega. Pac jebi ga, nisem vdarjen na pleh, isto zena ne.