Nov digitalni ponudnik re:do

Yellow

Pripravnik
14. mar 2017
72
12
8
Vidimo, da ni "čist neomejeno".
Ni neomejeno za uporabo kot domači internet al pa celo vas oskrbovati z hotspotom. Drugače pa je.

Ne vem, men se zdi vse jasno - uporabljaš v telefonu, gledaš Youtube, delaš kar češ, ne zlorabljaš in maš neomejeno. Če mutiš, te lah izklopjo. Se mi zdi da vsi sam ene "luknje" iščete, zato pa morjo vsi met omejitve po 100 GB itd.

• Všeč mi je
Reactions: zakajaltersuxu

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Ni neomejeno za uporabo kot domači internet al pa celo vas oskrbovati z hotspotom. Drugače pa je.

Ne vem, men se zdi vse jasno - uporabljaš v telefonu, gledaš Youtube, delaš kar češ, ne zlorabljaš in maš neomejeno. Če mutiš, te lah izklopjo. Se mi zdi da vsi sam ene "luknje" iščete, zato pa morjo vsi met omejitve po 100 GB itd.
Kakšne omejitve?
Ne razumem, zakaj je potrebno komplicirati zadevo. Recimo, po njihovih besedah je 600GB na mesec torej neomejeno. Ok, prvič NI neomejeno (naj napišejo pač 600GB mesečno) in drugič, kaj njih briga ali jaz teh 600GB pokurim v enem telefonu ali na routerju, na katerega imam obešenih 10 naprav in torej uporabljam za internet. Zakaj je potrebno komplicirati?
Recimo sedaj uporabljam HOT 300GB. Ne pokurimo jih v enem mesecu. Cena ista. Noben nič ne komplicira, celo router sem kupil pri njih.
Zakaj bi torej šel na redo, če mi komplicirajo z uporabo. Razen za očitno wokece, ki bodo lahko rekli, da imajo vse neomejeno, čeprav očitno ni neomejeno. A za tablico moram potem še eno naročnino sklenit? V glavnem popolna bedarija.

• Všeč mi je
Reactions: Sokol in delavec44

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.850
682
113
Ne vem zakaj se sploh prepirate glede "neomejenosti", ko pa je vsem jasno da nek predplačniški paket za 15€ težko ustreže tej definiciji.

Bo pa zanimivo videti kako bodo sankcionirali takšne uporabnike, glede na to da vsi omenjate da v pogojih uporabe ni nekega drobnega tiska na to temo.

• Všeč mi je
Reactions: sad

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.278
1.524
113
Meni grejo take "nedorečeno omejene neomejitve" na splošno na jetra in se bom bunil tu, pri A1, Telemachu in povsod drugje kjer jih bodo dali ven. Naj si te marketinške prijeme in primere pravične rabe nekam zataknejo. Pravila naj bodo natančno definirana in naj se tokom vezave za uporabnika ne spreminjajo.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.278
1.524
113
Ne vem zakaj se sploh prepirate glede "neomejenosti", ko pa je vsem jasno da nek predplačniški paket za 15€ težko ustreže tej definiciji.

Bo pa zanimivo videti kako bodo sankcionirali takšne uporabnike, glede na to da vsi omenjate da v pogojih uporabe ni nekega drobnega tiska na to temo.
Za 16€ na mesec (prvo leto brezplačno) imam 5G neomejeno. Sicer so sedaj vklopili, da moraš po porabljenih 20GB na dan poslati sms za nadaljevanje ampak te pa vsaj ne izklopijo kot tile tu.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.285
4.109
113
Meni se zdi brezveze sploh da ponujajo takšne pakete, ker infrastruktura tega ne omogoča na večini lokacij.

Naj rajši dajo kabelske povezave ceneje da lahko doma ljudje wifi uporabljajo, tale 4g pa naj bo omejen da imamo na koncu vsi neko spodobno hitrost.

Na moji domači lokaciji so 4 G hitrosti padle iz sprejemljih 80Mbps na bogih 10 do 17 Mbps.
5g pa še ni na moji lokaciji.

Tak da sem večino doma na Wi-Fi ju.
Res porazno vse skupaj, in to velja za Telemach in Telekom.
A1 pa ne morem komentirati ker ga nimam.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Jaz tudi... Hvala Ledenko :ok:

IMG_9472.jpg
IMG_9475.jpg