Nategatorji !!!!

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.523
887
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Navigacija verjetno je, ampak ni aktivirana. Pač odvisno kaj točno ti sistem javi ko pritisneš knof NAV..Je pa ta šlamparija problem mnogih avto dilerjev saj ne vedo, da je možno, da avto sploh nima navigacije, kjub temu, da ima tipko. Pač blesava praksa Audija in Mercedesa v glavnem. Zdaj v tem primeru sta 2 opciji in sicer, da avto sploh nima navi modula, kar pomeni, da je treba menjat komplet enoto, ki podpira tudi navigacijo, ali pa navigacijo ima ampak le ta ni "aktivna", torej manjka licenca. Če je ta opcija, ti lahko zadevo jaz rešim, če se ne boš drugače zmenil s prodajalcem.

tony

Guru
23. jul 2007
9.839
1.604
113
Al je bil detektiv ali ne n i bil oblečen v policijsko uniformo.
Dajmo narediti prevod iz angl.: detective bi bil po naše lahko kriminalist. Verjetno si govoril ali s policistom ali s kriminalistom policistom. Apollo, drži?

Skratka, v slovenščini policijskega delovnega mesta (čina?) detektiv ne poznamo, zasebni detektiv je druge sorte reč, in ni policaj.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.325
1.439
113
Prvo kar naredi.. placaj 10 alj 15 eur in prek VIN oreveri avto online.. mogoce pridobis kilometrino in druge podatke v kaki drugi drzavi. Jaz sem kupoval 7 let nazaj i40, avto se je prodajal kot neposkodovan s 110.000km. placan 12€ za preverbo VINa in pridobil slike iz drazbe, kjer je bila cela stran podrajsana, kilometri pa x2,5.

Za nadalje pa oceta pouci, da se takih zadev ne gre kupovat kot zemljice v merkator. Vem, dela moj isto, pa je malenkost cez 60.

Se to..v mojem primeru je bil gor uploadan se dokument o izvozu, kjer je stanje bilo jasno napisano. Torej dokaz, da je diler vedel za stanje avtomobila.

Me morem pa mimo naslednje zadeve. 9 let star, predvidevam da uvozen avto za 20k eur. Noro. In my eyes.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.688
1.188
113
Titograd
Sploh ne morem verjeti da nekdo še v 2025 kupuje avto kot da smo 1990. Medtem ko na carvertical za 15€ zveš vse kar moraš, da se lahko odločiš ali je avto vreden ogleda ali ne.

Podobne teme