Nov avto

2. jul 2020
5.038
6.570
113
Ta zgodba je malo čudna. Zadnjič sem po smučanju v pol ure odmrznil mojega 520d. Pa je sneg na njemu čez noč poledenel.

Razumem da je blond, ampak da ni niti toliko blond, da bi vitreks škropila po pomrzjeni šipi...

jezek

Guru
24. jul 2008
3.390
1.404
113
Folksvagen nikoli ni znal uporabljat niti navadnih termostatov. Da o inteligentnih ne govorim.

• Objave ne odobravam
Reactions: bpfc

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Nazadnje sem imel geografijo na maturi :/ tak, da ja bolj slab učitl geografije sem, priznam.

Drugač pa jaz sem tebi podal slike iz original navodil kaj pise od proizvajalca za mustanga. Dvomim, da so posebaj samo za tvoj avto spesnili posebna navodila. Je pa res, da dandanes dobijo posebni otroci svoja navodila ja. Ponavadi poenostavljena z večjim tiskom, ker majo težave z razumevanjem in branjem. Maš taka mogoče?

Ti še kr tupi svoje brez enega dokaza. Kaj boš zaj še naprej pametoval pa delal budal* iz sebe al boš svoje modrovanje podkrepil z večimi dokazi, ki jih skos omenjaš.
:valjamse:pa ti me spominjaš na enga deda iz sosednje ulice, ded je oboževalec košarke, ko je kaka tekma se dere in navija ko pavijan, vsi ga mormo čut seveda. Mamo pa blizu en koš in lokalni včasih mal mečemo nanjga, seveda je bil ded takoj zravn in nas podučuje-meči tak pa tak, drži dlan tak pa tak ipd, v glavnem, hec je pa v tem, da ima ded meter pa čevap, manjši od mene pa še kerga za dve glavi. In mu dam zadnjič žogo pa rečem, te pa vrži in pokaži kako trojko-metal je petkrat pa eno komaj zadel, pa pravi-jaz sem bolj teoretik kot praktik, da boste vedli in je šel.:valjamse::aplauz:
Poanta- ko si delo v vulkanizerstvu med pavziranjem na faxu, verjetno niste imeli prav veliko strank, ki bi pripeljale mustange novejšega letnika, tak, da so tvoje izkušnje z American muscle cars podobne kot našega sovaščana s košarko..in kot njegove nasvete o košarki, jemljem tvoje, kar se tiče mojega avta-za druge avte ipd pa ne bom nič rekel, tolk pa sem fer.:zmaga::fredi:

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.680
113
Spet te morem razočarat nikoli nisem delal pri vulkanizerju med pavziranjem na faxu. V bistvu nikoli nisem delal pri vulkanizerju. Sem pa pavziral, to si pa prav ugotovil. Samo sem takrat delal čisto nepovezano z avti. Nevem no slabo ti gre to ugibanje kdo sem.

Še vedno pa čakam, da svoje trditve podkrepiš z dokazom. Jaz svoje sem in to za tvoj avto.
Tak da veselo budaliraj dalje. Mene ne moti.

henkl

Majstr
18. nov 2019
473
292
63
:valjamse:pa ti me spominjaš na enga deda iz sosednje ulice, ded je oboževalec košarke, ko je kaka tekma se dere in navija ko pavijan, vsi ga mormo čut seveda. Mamo pa blizu en koš in lokalni včasih mal mečemo nanjga, seveda je bil ded takoj zravn in nas podučuje-meči tak pa tak, drži dlan tak pa tak ipd, v glavnem, hec je pa v tem, da ima ded meter pa čevap, manjši od mene pa še kerga za dve glavi. In mu dam zadnjič žogo pa rečem, te pa vrži in pokaži kako trojko-metal je petkrat pa eno komaj zadel, pa pravi-jaz sem bolj teoretik kot praktik, da boste vedli in je šel.:valjamse::aplauz:
Poanta- ko si delo v vulkanizerstvu med pavziranjem na faxu, verjetno niste imeli prav veliko strank, ki bi pripeljale mustange novejšega letnika, tak, da so tvoje izkušnje z American muscle cars podobne kot našega sovaščana s košarko..in kot njegove nasvete o košarki, jemljem tvoje, kar se tiče mojega avta-za druge avte ipd pa ne bom nič rekel, tolk pa sem fer.:zmaga::fredi:
Otrok spet v vsej svoji velikosti kaže svoj večno skriti potencial:bonk:

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in B81

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Spet te morem razočarat nikoli nisem delal pri vulkanizerju med pavziranjem na faxu. V bistvu nikoli nisem delal pri vulkanizerju. Sem pa pavziral, to si pa prav ugotovil. Samo sem takrat delal čisto nepovezano z avti. Nevem no slabo ti gre to ugibanje kdo sem.

Še vedno pa čakam, da svoje trditve podkrepiš z dokazom. Jaz svoje sem in to za tvoj avto.
Tak da veselo budaliraj dalje. Mene ne moti.
All oz ena lepa slikca.
1705398077809.png

učitl mogoče ve, kaj slika pomeni, za druge nism sigurn.:valjamse::cool:

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.680
113
Zaj je šel gruntat delovanje motorjev na notranje izgorevanje in je pogruntal, da v bistvu dela tak več škode kot koristi in se bo vleko ven do onemoglosti. Problem je samo v tem, da ne razume navodil, saj ni drugega. Nizke obrate enači z štandgasom. Saj se bo naučil razliko. Če bo le volja. Dovolj bi že blo če cajger za pritisk olja pogleda. Če ga zna brat. Ne dvomim, da ga njegov stroj ima.

motoroki evo priznam grozdje je kislo, čeprav ga dosežem. Te stare finte smo ze na sux-u poznali

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.251
4.089
113