Kdor pa stroj normalno uporablja vsak dan, pa takih težav nima.Če traktor miruje več kot pol leta, Cummins npr za svoje motorje priporoča, da se sname kabel z ventila za nafto na Bošch pumpi in motor z zaganjačem vrtiš toliko časa, da kontrolna lučka za olje ugasne in še nekaj sekund dlje. Potem pa kabel nazaj in zagon.
Nekateri imajo resne probleme s hladnimi starti in jim je povsem verjeti. Opis bo tudi v kakih naprednih navodilih in v eni temi na traktor forumu je opis zakaj in kako:
Kdor pa stroj normalno uporablja vsak dan, pa takih težav nima.
Kaj pa dobiš za 26.jurjev?
Dej za foro vprašaj kolk je dobavni rok za kak "glup" del avta....kako prtljazno korito....tepihi...itdDa malce obudim temo. Tega kitajca sem videl pred salonom v LJ in morem rečt, da zgleda zelo všečno. Sploh v tem cenovnem rangu.
Za Citroena sem imel izolirno oblogo "kadi pod brisalci" pri Emil Freyu (torej glavnem v SLO) tri mesece na dobavi, ko mi je dopizdilo sem pri Avto Jarcu (pooblaščenec pod E-F) dobil v treh dneh.Dej za foro vprašaj kolk je dobavni rok za kak "glup" del avta....
Recimo za Ssangyong sem imel DAB anteno 4mesce na backorderju
Peugeot 5008 prevleka sedeža. čakal kak dan manj kot pol leta.Dej za foro vprašaj kolk je dobavni rok za kak "glup" del avta....kako prtljazno korito....tepihi...itd
Recimo za Ssangyong sem imel DAB anteno 4mesce na backorderju
pogovarjamo se o meganu za 30k, pa se zdi vsem čisto normalnoNi 26, ampak 27. In odvisno kaj te mika. Megan conquest RS line avatomstik se že dobi za tako ceno. Jaz bi sicer raje vzel Leona 1.5 FR karavana z ročnim menjalnikom ali pa Mazdo 3 limuzino g150.