Poves vec?al pa e-tron 80x+ na servisu pod garancijo.
jest sem pa ravno zato kupil novega, prvič. Sem imel dovolj okvar in obiskov mehanikov...., četudi bi imel preveč €€€ za to preplačilo "kao novo je in v garanciji"
A je skrivnost kaj si nabavu?jest sem pa ravno zato kupil novega, prvič. Sem imel dovolj okvar in obiskov mehanikov....
Upam da bom imel mir za 5 let. Vse več pa bo v sedanjih časih bonus
So lepo povedali mehaniki: Kar je bilo včasih 300k km, je sedaj 150k km
Po pol leta sem zadovoljen... lahko bom čez en mesec klel ko furman
ni nobene skrivnosti.... ampak ne pomaga na alterju, kjer se kupuje avte samo za 40k€++A je skrivnost kaj si nabavu?
Glavno da si ti zadovoljen kaj te briga za nas ostale pa velik poceni vožnje ti želimni nobene skrivnosti.... ampak ne pomaga na alterju, kjer se kupuje avte samo za 40k€++
kupil sem Dacio Jogger, plin + bencin
Mislim, da je ''avtomatski'' čok merilec temperature motorja.Ker?
SARCASEM ONni nobene skrivnosti.... ampak ne pomaga na alterju, kjer se kupuje avte samo za 40k€++
smo ravno imeli prejšni teden debato glede teh avtov:SARCASEM ON
Ne vem, kaj potem delaš tu??
Tu ALTER-aši kupujejo nemške premije z 300 000 km.
SARCASEM OFF
p.s. po pravilih sodelovanja na tem forumu!
Kako prevažaš kolesa naokrog v prtljažniku? Je treba sneti prvi obroč, spustiti sedež?ni nobene skrivnosti.... ampak ne pomaga na alterju, kjer se kupuje avte samo za 40k€++
na kljuki vozim. Ker je vedno več kot 1 koloKako prevažaš kolesa naokrog v prtljažniku? Je treba sneti prvi obroč, spustiti sedež?
Mislim, da je ''avtomatski'' čok merilec temperature motorja.
Dal ga je prodajalec 100% za to, da se hitreje(!) segreje motor! Torej je povezava z temp. motorja.
Torej ima neko vezo. Zato njegovo delovanje porabim za to, da mi javi situacijo v povezavi z temp.
Nikjer ne piše, da se ne smem vozit! Čakanje je moja odločitev!
Tako kot to, da hladen motor nabijat z visokimi obrati ni ''zdravo''!
Olje mora prodret v kanale, med ojnične ležaje ipd... to je bolje da se zgodi ko je motor neobrmenjen. Seveda pa se tako ne čaka da doseže motor 90 stopinj Dovolj je 20, 30 sekund.Mene zanima zakaj čakaš (ne ali smeš ali ne smeš ).
Če gledaš nekako logično, se ti bo avto, v kolikor ga vžgeš in se spelješ vsaj 10 x prej ogrel, kot s tekom motorja na mestu. Torej, če želiš motorju dobro, se odpelji čim prej.
Saj sem pisal v sekundah, ali ne?kaj misliš da olje prodira 15 minut v kanale?