Vibra je prešvoh na S klasi.res me zanima kaj hudo obremenjujočega ti delaš na telefonu da ti S samsung ni zadosti...
res me zanima kaj hudo obremenjujočega ti delaš na telefonu da ti S samsung ni zadosti...
od 7ke naprej ne uporabljam nič drugega ponavadi kakšno serijo preskočim ampak težav o katerih ti govoriš nisem imel z nobenim...nič posebnega. Samo želim, da osnovne funkcije delajo kot se za gre. Da ne prekinja klicev, kjer jih kitajc ne. Da wifi ne lovi z eno črtico (beri spet slabo in nezanesljivo) tam, ko kitajc nima problema. da zvočnik ne hrešči malo po navdihu, kdaj ja, kdaj ne... saj samo do deda mraza, potem dobi kitajca, že čaka zavit. meni se ne da s tem sranjem več ukvarjati... nazadnje sem se z s6 in upala, da sem zaključila z njimi, ampak sem popustila, ker sem s20 ali s21 (isti klinac) od nekoga, ki je ravno tako bil navdušen očitno, šenkanega dobila. sem si mislila, da je to primerna cena. napaka. zdaj sem vseeno kupila nekaj drucga...
Sicer pa Kitajci montirajo v svoje avte dosti eu komponent, Bosch, Continental.....
Nemci pa kitajske dele.....
človek, ki cel lajf kupuje sveto trojico, ne bo n'kol kupil tesle.Seveda ker tisti ki ima 100k budgeta bo kupil vojaha za 80k
Mas se celo enega na Alterju, ki je saltal iz trojice na teslo - toliko o tvoji teoriji.človek, ki cel lajf kupuje sveto trojico, ne bo n'kol kupil tesle.
Mas se celo enega na Alterju, ki je saltal iz trojice na teslo - toliko o tvoji teoriji.
človek, ki cel lajf kupuje sveto trojico, ne bo n'kol kupil tesle.
Pol pa kar odprita 1 privat temo in podebatirajta.O fak, katere nebuloze zadnjih par strani. Še edini ki kaj pametnega v tej temi napiše je motoroki.