Nov avto

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.851
6.513
113
samsung S serijo ima pri nas samo najmlajši, zanj je dovolj dober, ker ne rabi skoraj nič. Enako velja za švabske vagne. veliki na gobcu, bolj švoh, ko je treba kaj pokazat. same old story tudi v drugih aspektih življenja. fasada ne naredi slabe osnove nič več vredne.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.851
6.513
113
res me zanima kaj hudo obremenjujočega ti delaš na telefonu da ti S samsung ni zadosti...

nič posebnega. Samo želim, da osnovne funkcije delajo kot se za gre. Da ne prekinja klicev, kjer jih kitajc ne. Da wifi ne lovi z eno črtico (beri spet slabo in nezanesljivo) tam, ko kitajc nima problema. da zvočnik ne hrešči malo po navdihu, kdaj ja, kdaj ne... saj samo do deda mraza, potem dobi kitajca, že čaka zavit. meni se ne da s tem sranjem več ukvarjati... nazadnje sem se z s6 in upala, da sem zaključila z njimi, ampak sem popustila, ker sem s20 ali s21 (isti klinac) od nekoga, ki je ravno tako bil navdušen očitno, šenkanega dobila. sem si mislila, da je to primerna cena. napaka. zdaj sem vseeno kupila nekaj drucga...

• Haha
  • Wow
Reactions: corsol in jonny77

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.453
10.686
113
no no, segment v 100kilo plus pač ni neka budget scena..še pomnimo kolkrat si je reno ali pa citroen polomil zobe ko so hoteli, želeli pa ni in ni šlo.
Primerjava s telefoni ni najbolj na mestu, večina zadev, ki so uporabne se pobira of the shelf, vse je pa tak narejeno na kitajskem.

• Všeč mi je
Reactions: corsol in Samo Svoj

netko

Guru
25. jul 2007
6.940
2.239
113
nič posebnega. Samo želim, da osnovne funkcije delajo kot se za gre. Da ne prekinja klicev, kjer jih kitajc ne. Da wifi ne lovi z eno črtico (beri spet slabo in nezanesljivo) tam, ko kitajc nima problema. da zvočnik ne hrešči malo po navdihu, kdaj ja, kdaj ne... saj samo do deda mraza, potem dobi kitajca, že čaka zavit. meni se ne da s tem sranjem več ukvarjati... nazadnje sem se z s6 in upala, da sem zaključila z njimi, ampak sem popustila, ker sem s20 ali s21 (isti klinac) od nekoga, ki je ravno tako bil navdušen očitno, šenkanega dobila. sem si mislila, da je to primerna cena. napaka. zdaj sem vseeno kupila nekaj drucga...
od 7ke naprej ne uporabljam nič drugega ponavadi kakšno serijo preskočim ampak težav o katerih ti govoriš nisem imel z nobenim...

sad

Guru
24. avg 2007
21.036
9.672
113
Jaz čakam, da mi sedaj en razloži, da je Iphone totalen poden in da imam z njim same težave in da sem bedak, da nimam raje za tretjino cene top shit kitajca, pri katerem ne bom imel nobenih težav.
Podobno sem imel kakšno leto, dve nazaj, ko sem vprašal, kateri Ipad naj kupim (posebej napisal Ipad, ne Android) in me jih je veliko prepričevalo, da sem nor, da za isti denar/manj ne kupim raje Androida. Sedaj vem, da bi bilo bolje, da bi jih poslušal. Namreč ravno tipkam na Ipadu in moram samo še ugotoviti, katere vse probleme z njim imam. Ker po dveh letih uporabe nisem zaznal niti enega. Dela pa še vedno kot prvi dan.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.453
10.686
113
ipad je druga zgodba ko telefon.. in nima direktne konkurence.

drugače pa, iphone je precenjen , vse lahko isto ali bolje naredim s kitajskim P30.

• Všeč mi je
Reactions: Gamero in B81

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
A zdaj se ze od telefonov tuki menite
Ja no, Kije, sanjske citroene in prinze ste obdelali, to je pa to..:evil:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.453
10.686
113
smo, zelo, zato ga še ne kupimo. Glede na kalvarijo znanca z V90 dizel.... skoraj nimam jajc oz. živcev.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.252
4.089
113
Sicer pa Kitajci montirajo v svoje avte dosti eu komponent, Bosch, Continental.....

Nemci pa kitajske dele.....

2. jul 2020
5.040
6.570
113
Sicer pa Kitajci montirajo v svoje avte dosti eu komponent, Bosch, Continental.....

Nemci pa kitajske dele.....

Made in china še ne pomeni, da je to produkt kitajskega R&Dja.

Po drugi strani pa se čudiš, ko sedeš v MG ZS pa imaš pred sabo volan od Golfa 7 in motor in menjalnik od General Motors.