Citat:
Uporabnik ovca pravi:
P206 1.4 (ob pogoju, da ga vozi mama in ne mlad pubec) ni šans, da me prehiti..
končna hitrost 164 (gps) pa tudi pove dovolj. Poraba je 7-7,5l..
Sorry za offtopic.
A to maš 1.4 8V al 1.4 16V?
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Sorry za offtopic.
A to maš 1.4 8V al 1.4 16V?
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
1.2 HTP 2008– I3 1198 cc 44 kW (60 PS; 59 hp) @ 5200 rpm 108 N·m (80 lb·ft) @ 3000 rpm
Najvišji navor je kar nizko, max moč tudi, tak da mogoče čisto v redu potegne. Ampak če se nameravaš vsakodnevno po AC v službo vozit, pa ti res odsvetujem. Saj si človek reče: bom že potrpel, ampak ti začne fejst na živce hodit.
Edit: 0-100 km/h 16.50 sSi ziher, da bi se vozil vsakodnevno s tem?
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
glede na to da gre za vozilo iz vw/audi hleva se mi zdi cena zeloooo ugodna. avto ima klimo, 5 vrat, bela barva je takoalitako IN, ... kaj si lahko se zelimo vecedino kar me malo moti je 1.2 mlincek. koliko je porabe na takem avtu s tem motorjem z 60konjici? ima kdo kaj takega doma?
se link ..... recimo tale ...... http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2571216&show=
komentarji?
Dej slabega jurja več in dobiš avto, pa še metalik farbo.
http://www.toyotaadria.com/si/ugodna_vozila/yaris.html
Ogo
yaris je premajhen. s fabio se lahko obcasno peljejo tudi 4 odrasle osebe, kar si z yaris-om ne predstavljam. sem gledal auris, pa je ze konkretno drazji .....
Jaz sem vozil v Yarisu 5 odraslih oseb. There must have been something wrong with my Yaris. Pa na Mangartsko sedlo sem tudi prišel.
Če je ta grdobija od Škode znotraj v potniškem prostoru kaj prostornejša od Yarisa, sem jaz papež.
Ogo
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
že že da si ti vozil 4 osebe v Yariski - pač pomakneš zadnjo klop. Samo potem zadaj ostane prostora ravno za sendvič s tunino in malo koka kolo
sicer pa ima Yariska kar nekaj dolžinskim cm manj, tako da je pomankanje prostora dokaj razumljivo.
Eriks....če se bojiš švohnosti motorja pač izberi močnejo različico oz. poišči večjo kubaturo kje pri konkurenci (če jo seved aponujajo za tak denar).
Sicer pa...komu bo sploh namenjen avto ter za kake potrebe?
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
moram pa res it v salon toyota to malo cudo pogledat..... samo mislim da se motis .....
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
glede na to da gre za vozilo iz vw/audi hleva se mi zdi cena zeloooo ugodna. avto ima klimo, 5 vrat, bela barva je takoalitako IN, ... kaj si lahko se zelimo vecedino kar me malo moti je 1.2 mlincek. koliko je porabe na takem avtu s tem motorjem z 60konjici? ima kdo kaj takega doma?
se link ..... recimo tale ...... http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2571216&show=
komentarji?
Dej slabega jurja več in dobiš avto, pa še metalik farbo.
http://www.toyotaadria.com/si/ugodna_vozila/yaris.html
Ogo
yaris je premajhen. s fabio se lahko obcasno peljejo tudi 4 odrasle osebe, kar si z yaris-om ne predstavljam. sem gledal auris, pa je ze konkretno drazji .....
Jaz sem vozil v Yarisu 5 odraslih oseb. There must have been something wrong with my Yaris. Pa na Mangartsko sedlo sem tudi prišel.
Če je ta grdobija od Škode znotraj v potniškem prostoru kaj prostornejša od Yarisa, sem jaz papež.
Ogo
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
drugi avto. vrtec, sluzba, dom, .... v glavnem.
imel si podobno temo ko si izbiral med hondo jazz in vw polo. pa si se na moje zacudenje odlocil za vw polo. pa ce me spomin ne vara si vzel novega? koliko si odstel zanj? jaz za drugi avto nikoli ne bi odstel vec denarja, kolikor je vreden master car.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
drugi avto. vrtec, sluzba, dom, .... v glavnem.
imel si podobno temo ko si izbiral med hondo jazz in vw polo. pa si se na moje zacudenje odlocil za vw polo. pa ce me spomin ne vara si vzel novega? koliko si odstel zanj? jaz za drugi avto nikoli ne bi odstel vec denarja, kolikor je vreden master car.
Na moje veliko začudenje so novega Jazza tako podražili, da nakup več ni smiselen (16.000 EUR).
Že tako sva plačala mnogo več od prvotno zastavljenih ciljev, ampak na koncu je važno ali si zadovoljen z odločitvijo (oz nakupom) ali ne.
(prdnila sva v 13.400 za nakup...nekako računamo da bo pri hiši krepko čez desetletje (če bo šlo po planu seveda) tako da....smo dali, pozabili in to je to).