Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Samo bejš od 03 letnikov 1.5DCigovorim iz izkušenj. Če že, pol novejše letnike, sam so pol spet dražj...
Stilo JTD, motor je bomba, ostalo povprečno a uredu..
kaj pa 03 letnik 1.9 DCi? a majo iste težave?
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Samo bejš od 03 letnikov 1.5DCigovorim iz izkušenj. Če že, pol novejše letnike, sam so pol spet dražj...
Citat:
Uporabnik DoR pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
kaj pa 03 letnik 1.9 DCi? a majo iste težave?
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
kaj provociras, konkretno sprasujem, ker sem res nesposoben najti dobrega preprodajalca.
.
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Lahko bi sem dali tudi kako Alfo 147, isti motor kot v stilu, le končna izdelava boljša.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
kaj provociras, konkretno sprasujem, ker sem res nesposoben najti dobrega preprodajalca.
.
Avto Rajh, Ljutomer, recimo. Ni glih diler, ampak za garancijo ni problem.
Že nekaj časa nazaj je bila tema o tem, da naj bi bil TPV na precej slabem glasu, med brskanjem po internetu pa sem tudi sam našel eno zanimivo zgodbico: KLIK za branje.Citat:
Uporabnik shift pravi:
TPV avto novo mesto ima tudi na vsa rabljena vozila garancijo 3 mesece in 12 mesecev na skrite napake.in avto ko prevzameš od njih ima opravljen servis ter je kompletno pregledan
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Že nekaj časa nazaj je bila tema o tem, da naj bi bil TPV na precej slabem glasu, med brskanjem po internetu pa sem tudi sam našel eno zanimivo zgodbico: KLIK za branje.Citat:
Uporabnik shift pravi:
TPV avto novo mesto ima tudi na vsa rabljena vozila garancijo 3 mesece in 12 mesecev na skrite napake.in avto ko prevzameš od njih ima opravljen servis ter je kompletno pregledan
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Jebeš se pa vseeno (baje).
Hvala bogu za Renault minuto
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Jebeš se pa vseeno (baje).
Hvala bogu za Renault minuto
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Drugače pa na kredit še 6 000€ in kupiš novega lacettija (dizel)