Obdavcit vse enako pa je. Nobene protekcije, nic. Bodi kar si, imej kar si zasluzis. Slepanja, izogibanja, pametovanja imam tudi sam ze polno glavo. Sami pametni, vse vejo, vse znajo. Jim pa en parametercek spremenis malo proti njim so pa ze bogi k ovcke pa kako zdaj, bo kr konc sveta... Ce smo ze v krutem kapitalizmu se potem pojdimo tako kot se zagre. Si ali nisi, edino v takem se bos potrudil in pokazal kaj dejansko si. Cakam, da se kdaj vzpostavi tole. Sam pol bo tisina... mucna.
O kravah, bikih, ovckah pa... vse najboljse
Lahko si tud tako predstavljas, samo ne tega na glas govort. Se ti bojo smejal - uni k vejo kako to gre. Drgac pa na zdravje in ciao, letim.Kapitalist je vsak, ki mu kapital prinasa dohodek. Tudi tisti ki ima eno delnico krke in dividende pobira.
To si ne predstavljam. To je definicija. Srecen polet in ne pretrd pristanek ti zelimoLahko si tud tako predstavljas, samo ne tega na glas govort. Se ti bojo smejal - uni k vejo kako to gre. Drgac pa na zdravje in ciao, letim.
Ne razumem, kaj te moti. Ne rabis biti fous, ker mi ne pademz neba, ampak za to trdo delam.Jeba. Kako pa ste to reševali 2011/2012 in prej? Samo vprašam, namreč kolikor vem je zemlja obstajala že pred ustanovitvijo sistema normirancev. Aja pa da ne bo pomote, normiranec sem že od 2013.
Ne razumem, kaj te moti. Ne rabis biti fous, ker mi ne pademz neba, ampak za to trdo delam.
Uzivajte, drugic naprej. Cez 10 minut krenem za Firence, najprej z zeno mal na leps, jutr pa Mugello, da ne pozabmo bajkerskih casov. Pa seveda dobr, da ma Italija tolk chargerjev, da ni nobene panike.
V pondelk pa v sluzbo je reku
Pa... S stroski gre do kod gre, naprej pa brez racuna...