Bodoči premier ti direktno pove, da bo povišal davke, pa ga folk vseeno izvoli. Ker oni drugi grdo komunicira. Bo kar držalo, da je folk glup (Jelinčič™).
saj veš kako je. Ni vse v denarju. Tudi službe se menjujejo in greš včasih raje na manj eur in so odnosi/pogoji "boljši".Bodoči premier ti direktno pove, da bo povišal davke, pa ga folk vseeno izvoli. Ker oni drugi grdo komunicira. Bo kar držalo, da je folk glup (Jelinčič™).
Ne. Vse je v denarju. Na levi in na desni.saj veš kako je. Ni vse v denarju. Tudi službe se menjujejo in greš včasih raje na manj eur in so odnosi/pogoji "boljši".
NSi je proti kontracepciji. V drugi debati mi moški razlagajo, kako mora imet moški pravico odločat se o moji nosečnosti, če si on želi otroka jaz pa ne. Tako da ne bi NSi, hvala. Čeprav se glede kulturnosti in relativne! neškodljivosti strinjam in mislim, da bi bilo vsem veliko bolje, če bi tradicionalno SDS volilno telo izbralo NSi.Naj se sliši še tako čudno, NSi v tem smislu še najmanj škode dela. Tudi s tradicionalnimi vrednotami ne posiljujejo, dokler druga stran ne začne s kakšno “akcijo”. Pa še takrat ostanejo v kulturnem diskurzu, brez posiljevanja.
Sem prebral vsebino na linku. Kontracepcija in pomoč pri splavu nista ista stvar. Splav ni kontracepcija.NSi je proti kontracepciji. V drugi debati mi moški razlagajo, kako mora imet moški pravico odločat se o moji nosečnosti, če si on želi otroka jaz pa ne. Tako da ne bi NSi, hvala. Čeprav se glede kulturnosti in relativne! neškodljivosti strinjam in mislim, da bi bilo vsem veliko bolje, če bi tradicionalno SDS volilno telo izbralo NSi.
Tabletke pa so in zadeva se je takrat nanašala tudi na njihSem prebral vsebino na linku. Kontracepcija in pomoč pri splavu nista ista stvar. Splav ni kontracepcija.
Dokument omenja farmakološko povzročen abortus - pri katerem vzameš tableto, ki sproži abortus - in morebitno pravico farmacevta do ugovora vesti. Kotracepcijske tabletke pa preprečujejo nosečnost. Če je bila kdaj dana kakšna drugačna ustna/pisna izjava s strani politikov NSi glede nasprotovanja kontracepciji - jaz je ne poznam oz. težko verjamem, da bi si to privoščila stranka, ki naj bi nagovarjala sredinske volivce.Tabletke pa so in zadeva se je takrat nanašala tudi na njih
Čakte mal...a @sosić je tud samica?? Sm mislu da mamo samo 2 kle gor
Dokument omenja farmakološko povzročen abortus - pri katerem vzameš tableto, ki sproži abortus - in morebitno pravico farmacevta do ugovora vesti. Kotracepcijske tabletke pa preprečujejo nosečnost
RU486Sicer napacna tema, ampak radi reda... S kako tabletko se pa dela abortus? Je kaka posebna?
Sprasujem tiste, ki delajo neko ostro distinkcijo med tabletkami za splav in tabletkami za "nesplav".
Naj se sliši še tako čudno, NSi v tem smislu še najmanj škode dela. Tudi s tradicionalnimi vrednotami ne posiljujejo, dokler druga stran ne začne s kakšno “akcijo”. Pa še takrat ostanejo v kulturnem diskurzu, brez posiljevanja.
RU486