Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Res pa, da ko sem v program data pod Nokia in nokia suite, vse zbrisal pod log in ostalo da ni ostalo nič od raznih telefonov, kot da bi namestil na novo ovi suite. Je bilo tudi na predstavitvi povedano da dela, si bil tudi ti zraven . Ker vemo da ima podporo samo za zumo.
Ali je kateremu uspelo na lumio 800 namestiti .xap datoteke. Prosim za kakšen vodič, lahko tudi kot zasebno sporočilo. Lumio imam sicer dva tedna in sem zelo zadovoljen.
Na XDA-ju je eden napisal, da je potrebno imeti US račun in da naj bi potem delovalo... Sam imam UK račun in mi ne najde, ne da pa se mi resetirati telefona in na novo ustvarjati še enega računa, da bi lahko preizkusil...
Jaz imam tudi UK racun... in na zacetku je bila aplikacija celo v seznamu...samo ob namestitvi je jamralo, da ne morem namestiti...
S takimi "kiksi" si gotovo ne bodo pridobili simpatij uporabnikov ... Nauciti se moraj se precej tega... ceprav bi clovek mislil, da imajo ze vec kot prevec "kilometrine", da bi se dosedaj lahko ze naucili ...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.