Nokia windows phones

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Vse pride ob svojem času.. Mene Nokia še nikol ni razočarala.. sam tile slovenski nesposobneži z updejti so me pa res.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Slovenski "nesposobnezi" ? Teleray ze nekaj casa pri tem nima nic... Nokia je zadeve vzela v svoje roke in je za nase konce za to centrala na Dunaju...... In od takrat se meni osebno zdi se slabse... Ceprav bi marsikdo mislil, da slabse ze ne more vec biti
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.230
7.039
113
Ja kaj se na WP7/8 telefone ne more drugače namestiti aplikacije, kot po uradni poti ?

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Od kdaj pa to?.. Kokr vem more vseeno še operater porihtat zadeve..

Itak da je, sam pol ti več garancija ne velja.

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Super deluje! Se pa najde tud na marketplaceu, ni treba nobenga neoreadera.

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Za to, cemur je BT primarno namenjen... Povezovanju BT slusalk, prostorocne instalacije v avtu,... BT protokol ni bil zasnovan za pretakanje datotek... ker je enostavno prepocasen. Res je, da je v BT protokolu tudi storitev, ki omogoca prenasanje datotek... in nekateri proizvajacli so se odlocili, da pac tega ne bodo omogocili... Eden izmed razlogov je verjetno tudi ta, da je s tem zmanjsana moznost prenasanja piratskih vsebin...
smile-1.gif
Ter konec koncev je tudi ena varnostna luknja manj, kjer bi bil mozen prenos raznih virusov in skodljivih programov ...

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.616
89
48
Pričakoval sem da boš postregel s kakšno rešitvijo
smile-1.gif

tudi sms sporočila so bila primarno namenjena za poslovneže, ni jih pa še noben proizvajalec prepovedal uporabljati mladini izpod 18 let; piratstva s tem sigurno ne bodo omejili, pač ljudje si bodo kupili drug telefon, bolj praktično in hitreje si je prenest nekaj prek bluetootha kot pa iz neta, da je pa ena luknja manj je tudi smešno, najbolje da naredijo spet telefone brez vsakršnih povezav, priporočam kakšnega mobi čuka;)

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Je?

meni -> settings >- BT -> on
send file via BT in z 20 kbps leti en fajl (kopica fajlov) z 200-300 MB izjemno hitro. Not.

vs

meni -> dropbox -> DL file

vs

meni -> settings -> wifi -> on
(pc) vpis ip telefona oz. klik bookmarka -> send file

Res je, simpl. Ce si v letu 2005 na N95 se vedno.

Nazadnje urejeno:

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
319
4
18
Ali se da kje nastaviti prioritetni seznam omrežij (npr. če se nahajamo v tujini in je več ponudnikov)?