Nokia windows phones

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
319
4
18
Ve kdo, če se da nastavit zvočna opozorila za elektronsko pošto samo za enega od računov (npr. službenega)?

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Točno tako, začaran krog.
smile-1.gif

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Napisal mail na simobil in so mi odgovorili naslednje:
"sporočamo vam, da je za vse nadgradnje odgovoren pooblaščeni distributer oz. serviser določenega telefona. Oni so namreč tisti, kateri morajo od podjetja Vodafone pridobiti podatke glede nadgradenj programske opreme.

Za nadgradnjo torej v vašem primeru skrbi Teleray d.o.o. zato vam bodo le oni lahko podali želeno informacijo.

Verjamemo, da boste naš odgovor sprejeli z razumevanjem in vam želimo lep dan

Si.mobil d.d.
Naročniški sektor"

Sem še enkrat klical na teleray in mel občutek, da me oseba na drugi strani ima za nesposobnega debila, ko mu
rečem da mi ne zazna updejta mi odgovori:"ja potem ga že mate naloženega".
Ko mu rečem, da vidim po kodi firmwarea, da ni mi reče:"ja potem pa si ga snemite z interneta" ...
Mislim [cenzura] off no..

Poslal njim bom zdaj mail kot mi je potem povedal na servis@teleray.si
Naj še kdo pošlje ko mu ne štima ta stvar in se bodo hitrej skup spravli.

Nazadnje urejeno:

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Oni so me kar na Teleray poslal ko sem klical, sam kaj pa veš,.. mogoče ne bi škodilo.

EDIT: so me poklicali z Nokia Care in se njihov razvojni team ubada z Teleray ker niso dali updejta gor na server.

Nazadnje urejeno:

urosvrunc

Pripravnik
20. jun 2012
282
22
18
meni so pa zole napisali:
Pozdravljeni,

vse uradne nadgradnje so na voljo preko Zune in v kolikor vam Zune javi, da imate zadnjo verzijo potem je to zadnja verzija za vašo produktno kodo. Posamezne SW verzije so vezane na produktne kode. Javite katero produktno kodo imate in vam javimo katero verzijo imamo možnost naložiti pri nas ....

Produktna koda je pod IMEI številko ... lahko pa nam pošljete le IMEI in bomo produktno kodo pridobili mi.

Žal v servisu nimamo podatka o času izida posamezne nadgradnje za določene produktne kode.

Lep pozdrav,

Teleray Servis d.o.o.
TS I
Za vse informacije v zvezi s tehnicno podporo se obrnite
na brezplacno stevilko centra za pomoc uporabnikom Nokia Care.
NOKIA CARE BREZPLACNA STEVILKA: 080 080 247
delovni cas: 9 -18 od pon. do pet.

Teleray Servis d.o.o., Riharjeva ulica 26, 1001 Ljubljana, Slovenija
Tel.: +386 1 47 60 802
Faks: +386 1 47 60 881
E-posta: servis@teleray.si
www.nokia.si
www.teleray.si
To elektronsko sporocilo in vse morebitne priloge so poslovna skrivnost in namenjene izkljucno naslovniku. Ce ste sporocilo prejeli pomotoma, Vas prosimo, da obvestite posiljatelja, sporocilo pa takoj unicite. Kakrsnokoli razkritje, distribucija ali kopiranje vsebine sporocila je izrecno prepovedano. Ni nujno, da to sporocilo odraza uradno stalisce druzbe.
Think of the environment. Do you need to print this e-mail?

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Na brezplačni številki se je meni javil en "butec", ki se je trudil slovnično pravilno razložiti, zakaj še ni na voljo posodobitve.
Vprašal sem ga, kako lahko posodobim telefon, glede na to, da sta na trgu že dve verziji novejše posodobitve in jih ni na Zune, mi je odgovoril da je to odvisno od operaterja in IMEI.
Ko sem mu rekel, da naj bi bil ta telefon tudi na njihovem spisku za zadnjo posodobitev , mi je rekel, naj se obrnem na simobil in da ponavadi preteče nekaj dni, preden je posodobitev dejansko na voljo.
Omenil sem mu, da imajo pri Simobilu enak telefon z novejšo verzijo FW, mi je zopet odgovoril, da je vse odvisno od operaterja in naj se obrnem na njih.
Vprašal sem ga še, če mi lahko mogoče preverijo po moji IMEI številki, kateri software je dejansko na voljo, sem dobil zopet odgovor, ko bo na voljo posodobitev, me bo že Zune obvestil.
Na mail, katerega sem jim poslal preko njihovega portala v petek, pa do danes še nisem prejel odgovora.

Ali mogoče kdo ve, če je še kakšna druga opcija, da bi telefon deloval kot wireless točka, na katero se lahko povežem z računalnikom?
Ker posodobitve, katera to omogoča po vsej verjetnosti še lep čas ne bo, glede na to, da imam "zadnjo" verzijo FW, staro malo več kot pol leta.

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Dobil isti odgovor od Teleray - mi smo samo uradni serviser...
Kr nekaj se izmikajo, pa obnasajo se kot butci prek fona..

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Pa kaj vas tolko meče za ta fakin update? Saj ne bo nov telefon zarad tega.
stupid-1.gif

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Prej pride ta, prej bo naslednji.. Camera extras pa bi tud rad cimprej mel..

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Mraz pravi:
Prej pride ta, prej bo naslednji.. Camera extras pa bi tud rad cimprej mel..

Jaz sem posodobil... Samo Camera Extras vseeno ne morem namestiti... Ker pravi, da ni na voljo za moj telefon, regijo,...

Se precej se bodo morali nauciti pri Nokii glede tega....

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Pa kaj vas tolko meče za ta fakin update? Saj ne bo nov telefon zarad tega.
stupid-1.gif
Rad bi se z računalnikom preko mobitela povezal na internet, pa to z mojim SW ni možno.
Z novejšim SW pa bi pridobil to funkcijo.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Malecky umiri se no, pa skoči do viperja po nokijo.

@tado. Tako je to pri nas, če maš nokio oz. karkoli drugega kot iphona
smirk-1.gif