Na brezplačni številki se je meni javil en "butec", ki se je trudil slovnično pravilno razložiti, zakaj še ni na voljo posodobitve.
Vprašal sem ga, kako lahko posodobim telefon, glede na to, da sta na trgu že dve verziji novejše posodobitve in jih ni na Zune, mi je odgovoril da je to odvisno od operaterja in IMEI.
Ko sem mu rekel, da naj bi bil ta telefon tudi na njihovem spisku za zadnjo posodobitev , mi je rekel, naj se obrnem na simobil in da ponavadi preteče nekaj dni, preden je posodobitev dejansko na voljo.
Omenil sem mu, da imajo pri Simobilu enak telefon z novejšo verzijo FW, mi je zopet odgovoril, da je vse odvisno od operaterja in naj se obrnem na njih.
Vprašal sem ga še, če mi lahko mogoče preverijo po moji IMEI številki, kateri software je dejansko na voljo, sem dobil zopet odgovor, ko bo na voljo posodobitev, me bo že Zune obvestil.
Na mail, katerega sem jim poslal preko njihovega portala v petek, pa do danes še nisem prejel odgovora.
Ali mogoče kdo ve, če je še kakšna druga opcija, da bi telefon deloval kot wireless točka, na katero se lahko povežem z računalnikom?
Ker posodobitve, katera to omogoča po vsej verjetnosti še lep čas ne bo, glede na to, da imam "zadnjo" verzijo FW, staro malo več kot pol leta.