Nokia windows phones

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Grrrrr, prvi telefon
crazy1.gif
).
lumia-1020-razbit-ekran.jpg

Dela pa vse bp, tudi dotiki...

Iščem novo 1020-ko.
grin1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Čestitam, imel si srečo
smile-1.gif
Ja, grem kar loto vplačat.
grin1.gif

Citat:
Uporabnik KrNeki99 pravi:
imam eno tako 920, rabis ?
smile-1.gif
frown-1.gif
Žalujem za 1020-ko in jo bo kar 1020-ka nadomestila.
Bemu, končno najdem svoj sanjski telefon in evo ti 14 dni in ga sesujem.
uf-1.gif
Človek rata malo jezen.
Še dobro, da vse dela, tako da ga lahko še vedno uporabljam za snemanje.
cheer.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.586
2.395
113
Pomurje
Kako narditi prosojen tile na WP 8.1? Npr. viber je vijolčen, pa Lumia kamera, pa priljubljen link na internet explorer itd.
Pa da se sličice na Ljudje ne pojavljajo.

Želel bi pač lepo videt sliko na ozadju.

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Kako narditi prosojen tile na WP 8.1? Npr. viber je vijolčen, pa Lumia kamera, pa priljubljen link na internet explorer itd.
Pa da se sličice na Ljudje ne pojavljajo.

Želel bi pač lepo videt sliko na ozadju.
nastavitve; začetni zaslon + tema; ozadje začetnega zaslona in si izbereš poljubno fotografijo. Večina ploščic postane prosojna.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Meni so že drugič menjavali ekran na Lumiji 930 tokrat v tovarniškem sevisu.. Občasno mi zaslon postane črn za delček sekunde. Zadeva je kljub zamenjanem zaslonu, še vedno prisotna. Se to še komu dogaja?
Zdaj ima 930 čisto raven zaslon, pa vhod za simko je malenkost spremenjen.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Meni se dogaja večinoma kjer so barve na zaslonu, če je črno belo še nisem opazil. Katero revizijo hardwera imaš? Jaz imam 2.0.0.1. Sumim da je to. Na prejšni 930 nisem imel teh problemov.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.217
7.038
113
Moj 930 je še vedno na servisu (tudi v tujini), upam da mi ne mrdajo zaslona, ker to zgleda da deluje ok.

Sicer je res, da je občasno nekaj utripnilo, ampak to sem mislil da je kriv beta OS. Me pa ni motilo in bom tudi s tem preživel, bolj mi je važno da deluje double tap to wake.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Na tem ekranu je drugi kot zadnjič(glede na sim vhod), dela dvojni dotik dobro. Ko sem bil na W10 je bilo utripanje močnejše opazno.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Spomni me da preverim, ko dobim mojega nazaj
smile-1.gif

Jaz sem trenutno spet na 820, ker sem z3c dal na spet na servis (spet odlepljeno steklo
wink-1.gif
). V glavnem, telefon dela večino časa bp, ampak vsak dan nekajkrat sredi klica pade povezava, tako kot je delalo pred pol leta. Sem pa na 8.1 oziroma zadnji uradni verziji, ki je za ta telefon. Baterija je ena žalost, tako kot je bila. Za primerjavo, na sony-u baterija brez problema zdrži cel vikend brez polnjenja, tukaj pa ni šans (pa tudi 930 mi ni zdržala čez vikend). Med tednom pa ni nobene možnosti, da bi prišel čez dan brez dodatnega polnjenja (tudi če je zjutraj baterija polna). Ko berem vaše komentarje o bateriji pri 950, je verjetno na nivoju vseh lumij (gsmarena proglaša "endurance rating" za 820 40ur, za 950 48 ur in za z3c 101 uro ). Lepo bi bilo sicer verjeti, da nekaterim 950 drži tri dni, ampak pri moji porabi podatki na gsmareni držijo. z3c upam vzeti na teren brez polnilca, vse ostalo je ob 15h že na škrgah. Sem pa danes razdrl enega starejših nosilcev brodit in če telefon polnim z njim, se 820-ka napolni do 100% zadovoljivo hitro. Nekaj dni sem telefon polnil z 2A avto polnilcem, pa sem imel občutek, da sicer polni, ampak je šlo gor zelo počasi (beri v pol ure vožnje je bil indikator baterije še vedno na istem mestu). Original brodit je pa sicer samo 1A (razdrl sem enega od blackberry avtopolnilcev), ampak v 20 minutah je potegnil iz 80 na 100%, pa vmes sem bil ves čas priklopljen. No, s takim režimom se tudi s tem telefonom da preživeti.

Jernej