Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Spomni me da preverim, ko dobim mojega nazaj
Jaz sem trenutno spet na 820, ker sem z3c dal na spet na servis (spet odlepljeno steklo
). V glavnem, telefon dela večino časa bp, ampak vsak dan nekajkrat sredi klica pade povezava, tako kot je delalo pred pol leta. Sem pa na 8.1 oziroma zadnji uradni verziji, ki je za ta telefon. Baterija je ena žalost, tako kot je bila. Za primerjavo, na sony-u baterija brez problema zdrži cel vikend brez polnjenja, tukaj pa ni šans (pa tudi 930 mi ni zdržala čez vikend). Med tednom pa ni nobene možnosti, da bi prišel čez dan brez dodatnega polnjenja (tudi če je zjutraj baterija polna). Ko berem vaše komentarje o bateriji pri 950, je verjetno na nivoju vseh lumij (gsmarena proglaša "endurance rating" za 820 40ur, za 950 48 ur in za z3c 101 uro ). Lepo bi bilo sicer verjeti, da nekaterim 950 drži tri dni, ampak pri moji porabi podatki na gsmareni držijo. z3c upam vzeti na teren brez polnilca, vse ostalo je ob 15h že na škrgah. Sem pa danes razdrl enega starejših nosilcev brodit in če telefon polnim z njim, se 820-ka napolni do 100% zadovoljivo hitro. Nekaj dni sem telefon polnil z 2A avto polnilcem, pa sem imel občutek, da sicer polni, ampak je šlo gor zelo počasi (beri v pol ure vožnje je bil indikator baterije še vedno na istem mestu). Original brodit je pa sicer samo 1A (razdrl sem enega od blackberry avtopolnilcev), ampak v 20 minutah je potegnil iz 80 na 100%, pa vmes sem bil ves čas priklopljen. No, s takim režimom se tudi s tem telefonom da preživeti.
Jernej