Nokia windows phones

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Citat:
Uporabnik mat pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Po prebranem je napaka strojna in je potrebna menjava, ker pa zadeva ni moteča se mi toliko ne mudi in bom počakal na bolj primeren čas
smile-1.gif

Poročajo, kako bodo potekale zadeve.
Danes dobil, se pravi 6 dni. Telerayu vsaka čast. Telefon sem kupil iz Nemčije star več kot leto dni, z opraskanim(udarjenim) spodnim okvirjem. Zamenjali kompleten ekran z okvirjem, zvočniki in mikrofoni. Trenutno dela vse bp. Še ekran je sedaj v isti ravnini kot okvir. Zelo zadovoljen(v bistvu imam novi telefon).
smile-1.gif

Pa še to kako ima WP narejeno dobro sinhronizacijo. V vmesnem času uporabljal njihovo Lumio 625, in brez restora sem imel na 930 vse sms-e in klice, ki sem jih prejel z 625. WP je kar uredu, pa naj Snecer najeda kolikor hoče.

Faak sem blentav, šele danes sem opazil da je novi ekran skoraj čisto raven. Očitno delajo za novejše(zadnje) 930 z drugim ekranom. Edini minus dvoklik ne dela tako dobro kot prej.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.217
7.038
113
Hm, to pa mi ni všeč...dvoklik pa je must have funkcije in že zdaj ne deluje čisto vedno...

Zakaj pa so ti menjali ekran, oz s kakšnimi težavami si dal 930 na servis?

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Zaslon občasno utripal, spodnja tretina zaslona, če sem držal back tipko (zelo redko) je popačil sliko. To niso popravili.Ima kdo podobne težave? Sogovorniki so se občasno pritoževali, da me slabo slišijo. To je popravljeno. Saj dvoklik dela, ne pa več tako dobro kot prej. Razmišljam, da ga bom dal še enkrat na servis.

Nazadnje urejeno:

goran1111

Pripravnik
2. jan 2015
457
4
18
okol Maribora
Dvoklik verjetno še ni prenesen v Windows 10. Zato pa dela malo slabše na starih napravah, na 950 pa ga še ni. Pa ga zelo pogrešam. To in pa odsotnost Here Driva me najbolj moti na telefonu... Upam, da bo oboje kmalu.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Najs... z WP10 prideš do Samsung TVja, ti ga najde, daš connect, enkrat dovoliš na TVju pa dela v 5 sekundah vse odlično.

Android ma isto možnost v meniju pa fakin ne dela.
hysterical-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Android na Galaxy S6 dela na Samsung TV od leta 2015 obojestransko. Torej prenaša telefon na TV in TV na telefon. Na druge omrežene TV pa prenaša slike in video brez problema.

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.822
647
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Najs... z WP10 prideš do Samsung TVja, ti ga najde, daš connect, enkrat dovoliš na TVju pa dela v 5 sekundah vse odlično.

Android ma isto možnost v meniju pa fakin ne dela.
hysterical-1.gif

In če imaš 950 ali 950XL ti v takem primeru dela tudi continuum:)

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Mja... samo brez miške in tipkovnice. Mogoče jih maš lahko na TV in uporabljaš tudi za continuum?

Če bi uporabljal bi kar kupil kak continuum boxič.
smile-1.gif

goran1111

Pripravnik
2. jan 2015
457
4
18
okol Maribora
Continuum dela čisto vredu brez docka. Brezžična povezava preko Miracasta, na telefonu preko Bluetootha tipkovnica in miška. Ali pa uporabiš Lumio kot trackpad... Dock je za kako bolj resno delo in če potrebuješ priključke. Pa še Lumia se sproti polni.

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.822
647
113
Citat:
Uporabnik goran1111 pravi:
Continuum dela čisto vredu brez docka. Brezžična povezava preko Miracasta, na telefonu preko Bluetootha tipkovnica in miška. Ali pa uporabiš Lumio kot trackpad... Dock je za kako bolj resno delo in če potrebuješ priključke. Pa še Lumia se sproti polni.

Točno tako, deluje tudi z BT tipkovnico in/ali miško. Prednost docka je v sprotnem polnjenju, ni nobenega zamika (čeprav tudi preko wifija dela zelo ok) in v usb priklopih. Kul stvar, enkrat sem jo celo že koristno uporabil, ponavadi je samo demo za radovedneže:)

I

Izbrisan uporabnik #488

Kako inštaliram XAP datoteke na windows phone.

Piše, da v wp 8.1 ni težav kam jih daš, nakar bi moral samo kliknit v trgovini spodaj, namesti lokalno...

Pri meni te opcije ni.

Ko kliknem na datoteko pa napiše da aplikacije ne more odpreti, da je nekaj narobe

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:

Installing Downloaded Apps (XAP/APPX) on Windows Phone 8.1
by Narender Singh in Guides Published on April 20, 2014 & Last updated on September 28, 2014
If you have updated to Windows Phone 8.1, you can now sideload apps to your phone with much lesser effort. You can now install downloaded apps (XAP and APPX files) on your Windows Phone even if your device does not have an SD card slot. This is a moment of rejoice for the owners of devices having no expansion slots (like Lumia 1020, 925, 920; etc) as now even they can enjoy downloading apps to PC and then install over to the phone. This is also helpful if you have multiple WP devices at your home and want to install the same app to all or them, or share the apps with a friend who has no data connection. There are numerous possibilities.

With Windows Phone 8.1, there is no limitation about where you place the downloaded XAP/APPX file. Be it in the root directory of SD card, a sub-folder or even the Phone Storage. Just drop your files anywhere inside your phone and they will be scanned by the Store App and then installed.

Transferring and Installing APPX/XAP files on Windows Phone

Download apps or games from Windows Phone Store to your PC. You can follow this tutorial.
Connect your Windows Phone to your PC via a Data Cable.
Explore either the Phone Storage or SD card of your Windows Phone in the PC and copy over the downloaded APPX/XAP file anywhere (but I do suggest to make a separate folder called APPS so as to keep it organized)
Disconnect the phone from PC and open Store app in your Phone
Tap on the 3 dots at the bottom left to open up the menu. Then tap on Install Local Apps

sprasujem se.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Hvala za "pomoč", ki to seveda ni.

Sprašujem, če je komu to sploh uspelo, ne pa da mi prilepiš ista navodila, ki sem jih že sam dal.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Meni je to delalo, res pa da že dolgo nisem uporabljal tega... Če imaš kakšno staro/piratsko verzijo .XAP appa boš moral pa naložiti preko developer orodij.