V kakšnem stanju je,??Cena'Citat:
Uporabnik KrNeki99 pravi:
imam eno tako 920, rabis ?
Super. Čakam telefon, ki bo imel že naloženo desetko, Lumia 950 mi je pa predraga. Glede na to, da bo cena približno enako kot je sedaj Lumia 830, me zanima, kaj se bolj splača kupiti, 830 ali 650? Nova 930 je še vedno 400 € (predraga), rabljene me pa ne zanimajo.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
http://www.windowscentral.com/lumia-650-reportedly-priced-219-front-o2-germany
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Citat:
Uporabnik alesn pravi:
Super. Čakam telefon, ki bo imel že naloženo desetko, Lumia 950 mi je pa predraga. Glede na to, da bo cena približno enako kot je sedaj Lumia 830, me zanima, kaj se bolj splača kupiti, 830 ali 650? Nova 930 je še vedno 400 € (predraga), rabljene me pa ne zanimajo.
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Citat:
Uporabnik goran1111 pravi:
Here Drive, Maps in Tranzit so spet na voljo. Tudi za Lumio 950 (XL). Ampak so spet neke fore. Torej, ko vam jih najde v Trgovini in je ne morete inštalirat, smola... Meni je šlo... Hehe...
Če jih pa vseeno želite, je pa postopek sledeč. Torej, enega poiščete v Trgovini in stisnete na vrhu HERE Europe B V. Takrat vam odpre seznam teh aplikacij, ki pa je podvojen. Pri enem HERE Drive piše Brezplačno, ta ne dela. Pri drugem piše pa V lasti, ta pa dela.
Samo tri mesece so potrebovali, da so zadevo usposobili toliko, da se zdaj mora inštalirat po posebnih navodilih. Vsaka jim čast... Jim je pa ratalo, to je pa tud nekaj.
Veselo navigiranje...
Citat:
Uporabnik goran1111 pravi:
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Jaz imam dve 920ki. Eno zelo ohranjeno, eno malo manj. Obe brezhibni. Koliko daš?
Mislim, da je moja 620 boljša od 550. Bom počakal na 650, potem pa se bom odločil med njo, 830 ali morda 930, če bo kaj cena šla dol proti 300 €Citat:
Uporabnik JaniS pravi:
Citat:
Uporabnik alesn pravi:
Super. Čakam telefon, ki bo imel že naloženo desetko, Lumia 950 mi je pa predraga. Glede na to, da bo cena približno enako kot je sedaj Lumia 830, me zanima, kaj se bolj splača kupiti, 830 ali 650? Nova 930 je še vedno 400 € (predraga), rabljene me pa ne zanimajo.
Kaj pa 550, naj bi imela W10, je to za kaj?