Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
1020 in 8.1 je bilo OK. Z 10ko pa se ne razume se kaj prevec. Sploh pa ne za kaksno resno poslovno rabo.
A je težava na samem OS-u in funkcijah ali na sami kameri? Ker glede na to, da še ni uradna različica, me to ne skrbi. Sam sem namreč vedno samo na uradnih releasih. Itak je pa 1020-ka (razen kamere) praktično identična 925-ka, ki jo imam sedaj.
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Kamera je OK, vendar ni nek ogromen presezek. Zagotovo se da z njo narediti odlicne fotografije, vendar se jaz tega nisem sel. Dandanes bi rekel, da je telefon s 13 ali 20m za taksno uporabo odlicna izbira. 640xl je delala super fotke, vendar vse ostalo verjetno zate ne pride v postev.
Sam nisem profi fotograf in mi 925-ka že zadostuje, bi pa rad dodatno ''ostrino'', kvaliteto, ki jo recimo ima tudi 930-ka, 1020 pa je še boljša v tem, če sem prav razumel. Sploh pa je fajn, ker ima stabilizator pri videu, to namreč najbolj rabim.
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Sicer ne vem kaj te je zmotilo na 930, nekje si zagotovo napisal, vendar sem pozabil, ampak jaz bi rekel, da je to ta pravi zate.
Zmotila me je tema pri videu v slabih svetlobnih razmerah. Kvaliteta videa je občutno boljša kot pri 925-ki, ampak pogrne pa svetloba. Lahko sicer nastavljaš svetlobo, ampak ti potem ''požge'' svetle dele, poleg tega, kot sem rekel, nisem fotograf in mi je najbolje, da stegnem ven telefon in v avto nastavitvi vse posnamem. Torej mora telefon to obvladat.
Če bi imel voljo, se res priporočam (lahko tudi kdo drug s 1020-ko) za kratek 5 minutni test fotoaparata... Bom takoj vedel, če je zadeva zame
.
640XL je pa no go v vsakem primeru, ne mislim nosit s sabo tablice... Že tile so mi preveliki.