Nokia windows phones

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
V čem pa je "finta" push maila na osebnem mailu? Za službenega še OK, pač da ga prebereš takoj, ko ga dobiš, ampak pri osebnem pa res ne rabiš vedet točno takoj. Jaz imam na X1 že od začetka nstavljeno na manual preverjanje, preverim takrat,ko mi je in ko imam čas, ne pa da mi bo telefon vedno piskal pa me motil.

meni tudi ni jasno v cem je to finta...push niti za sluzbene mejle ni...jaz mam avtomatsko da pogleda vsake pol ure..pa se nisem nič življenskega zamudil...

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Nabavil 800 sem mel zaenkrat samo še kakšnih 10-15min uporabe, ker ni bil napolnjen od tovarne.. se pa zdaj polni =)

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Čeprav mi je prenos kontaktov in koledarja (koledarski vnosi še zdaj niso uspeli..) delal probleme..
Sem to le opravil in mi je telefon zelo všeč.. Zdaj pa da vidimo baterijo!

EDIT: Tudi koledar prenesel z pomočjo outlook/google sync! =)

Nazadnje urejeno:

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ja vprašal bi.
grin1.gif

Drugače pa vse kar boš vpisal v google boš dobil navodila iz microsoft strani.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.538
803
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Flash je itak "mrtev" na mobilnih napravah... Zaenkrat je sicer se podprt na Androidih (in verjetno se na kaksni starejsi platformi)... ampak pomoje je samo se vprasanje casa, kdaj bodo tudi na tej platformi to ukinili ...

Flash ni prilagojen majhnim zaslonom... sploh pa je problem pri uporabi s touchscreeni ... (poleg tega, da tudi procesorsko ni prav varcna zadeva... tako, da se bolj trpi avtonomija baterije) ...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.538
803
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Vecina videov je itak na Youtube... ta pa ima ponavadi posebne aplikacije, prilagojene posameznim OS-om ... Drugace pa so ponavadi pri "tazaresnih" na voljo tudi HTML5 verzije ... ki jih moderni brskalniki na mobilnih napravah podpirajo ...

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Takšne obskurne strani seveda večinoma ne delujejo. Drugače pa večina zastonj web predvajalnikov podpira detekcijo, da ponudi mobilnim napravam html5. Na desktopu za starejše brskalnike pa ima fallback na flash.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Ne vem no, jaz ko sem preko telefona na netu nimam težav skoraj nikjer. Pokaže povsod videe.

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Meni isto..
Zdaj sem opaziil, da mi baterija kaze 19h ob polni polnitvi, ko pa pade
na manj(95%) pa pise 21h, potem pa vse tja do 1day.. Potem pa gre dol..
Cudna stvar...

Trenutno je po 18h uporabe (učeraj sem slikal na koncertu ene 30-35 fotk, surfal po netu, telefoniral skor 30min,
smse pisal,maile pregledoval) in je trenutno na 20% in piše da bo še držal 3h.

Prikaz stanja baterije se itak prilagaja uporabi. Bomo videli kok bo zdržala.
Edit 2: Baterija kaže 19% in še 7h, trenutno 19h uporabljeno..
Vmes je bil 1 telefonski klic ter nekaj interneta.

Nazadnje urejeno:

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Evo danes sem 1. spraznil fon.

Uporabljal sem ga za nekje 1.5h telefoniranja, dost smsov, mmsov, mailov, uploada in downloada ter surfanja.
1.3h glasbe, pa še par installov aplikacij.

In je pri 23h umrl...
Skratka če neb blo vsega tok nastavljanja bi zdržal verjetno še več..

Sem zadovoljen!