Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ja...zaslon me kar moti, saj res da je prijetno kičasto/kontrasten in da čudovito zgleda WP, ki ima po večini črn background in itak ne delam nič s Photoshopom na telefonu
, samo Pentile pri tej ločljivosti in ceni telefona mi ne gre v glavo.
Stvar je tudi kar velika, bi pričakoval, da glede na to da nima raznih pokrovčkov pa celo mikrosim, da bo stvar pač mal manjša in tudi lažja. Sicer pa teža daje pozitivn vtis, da je zadeva "premium", podobno kot pri ajfounu, ki je za velikost kar težak cegu, samsung se pa čuti plastikfantastik pa je drugače samo plus, da je stvar lahka.
Glede baterije pa jaz nimam pomislekov. Zgleda nisem tak uporabnik, da bi stalno nekaj šaril po telefonu ali pa igral igrice, imam vedno nekje v bljižini svoj prenosnik in ga jasno ne morem nadomestit s tačskrin telefonom pa tudi če je quadcore ipd.
"moti" me tudi, da je tako lep telefon, da mi bi blo žal jo spustit na tla ali pa spraskat zaslon.
Punca jo vrže v torbico pa je...zaenkrat ima čez original Cyan gumo, samo ona rabi en etui, da lahko brez pomislekov telefon vrže v torbico, gumi zaščite pa potem ne rabi.
PS. Ko sem ravno omenil etui....kaj uporabljate zaeno dodatno opremo? Neki tacga bi rabu:
Bugati Ebay