Nokia windows phones

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
eh, tango...

Apollo se čaka, vse drugo je void
wink-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Sej sam zato, da se nekaj dogaja.
grin1.gif

Včeraj sem priklopil Trophyja po dolgem času na PC pa ni nič updejta....že mesece.
frown-1.gif

Žalostno, da je Nokia lumio tolk "zajebala", da je dobila več posodobitev.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Pritisk je bil zgeda velike, pa so zaradi tega dali ven pol izdelek.

Ampak se zgleda obrestuje:

Kantar: Windows Phone clawing back share thanks to Nokia, but Android still rules the roost

minor Renaissance in some countries in the three months leading up to mid-April: Windows Phone was up to between three and four percent in France, Italy, the UK and the US. The Metro interface must also be sehr gut for Germans, which nearly doubled Windows Phone's local share to six percent in that short space of time.

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Kako bi lahko naložil kakšen drug firmware? Namreč imam od A1 gor pa ne morem MMS nastaviti, baje se da z novimi update-i to uredit.

Trenutno imam 1600.2479.7740.11451 verzijo

masevc

Guru
2. sep 2007
3.527
895
113
naloži si aplikacijo network setup. Ti sama uredi potrebne podatke za prenos podatkov in MMS

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kot smo ze ugotovili, ni na voljo v vseh drzavah (sovrazim napol dodelane "markete" ... zelo podobno je tudi pri Android Marketu oz. sedaj Google Play
frown-1.gif
... Jaz sem ravno zaradi tega naredil nov racun v UK ... Zal je potrebno za menjavo racuna narediti "format" oz. "factory reset" in zaceti s konfiguracijo "iz nule" ...

masevc

Guru
2. sep 2007
3.527
895
113
zgleda da so ga spet odstranili iz marketplaca.

Sicer sem jaz tudi ročno brez problema nastavil vse potrebno. Lumia brandana na TMobile.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Nisem se probal, ce se da kako drugace ... Po eni strani je tako OK... ker recimo na Androidu zaradi tega kar hitro dobis kaksno nesnago (tam celo preko Android Marketa lahko nalozis raznorazne "smeti"
smile-1.gif
)

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Dodal sem v live.com address UK + na telefonu region+language vse UK pa še vedno ne najde.

Očitno res edina varianta, reset, ponovno nastavit vse. Ali obstaja, da narediš samo restore aplikacij?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sem jaz tudi to prej probaval... in iskal kaksno bolj userfriendly resitev... a je nisem nasel... Edina resitev je restiranje telefona in vpis drugega Live IDja na zacetku ...

http://www.microsoft.com/windowsphone/en-us/howto/wp7/start/change-a-windows-live-id-faq.aspx

How do I change the Windows Live ID I use on my phone?

Warning
To change the Windows Live ID you use on your phone, you'll have to restore your phone to factory settings, which will delete everything you've ever added to your phone. So make sure to back everything up first.

1 Connect your phone to your computer with a cable, then use the Zune software or the Windows Phone 7 Connector for Mac to back up your pictures, music, and videos.

2 On your phone, on Start, flick left to the App list, then tap Settings > About.

3 Tap Reset your phone.

4 When the warning message appears, make sure you're really ready, then tap Yes. Your phone will restore itself to factory settings.

5 When your phone restarts, your phone will guide you through several steps to set up your phone. When you get to the Sign in with a Windows Live ID page, sign in with the new ID you want to use.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
jaz vse zadenem z debelejšim palcem ali kazalcem.

je.bo vas stylus...

Poveži se prek remote na namizni računalnik in tam klikaj nekaj, kar je par mm narazen, jaz si ne morem predstavljati, da bi kaj takega delal s palcem. Kaj šele, če bi resolucija bila scaled, takrat pa je vse še toliko manjše.