Nokia windows phones

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ob podobni obremenitvi je meni Note drzal tudi tri dni ... Ga tudi nisem uproabljal za telefoniranje... iPhone pa je bolj obremenjen, pa komot zdrzi cel dan... zvecer je se toliko baterije, da ni potrebe po iskanju vticnice ...
smile-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Nimam je....zdajle čakam da storniram drugo dražbo, ki sem jo dobil na ebayu.
bonk.gif

Ebay je pobrisal vse oglase od tipa od katerega sem jo kupil.
jezen.gif
Pri bateriji ne opažam posebnosti, dan in pol, samo jaz pa imam kdaj 30min pogovor, ne igram pa igric pa tudi surfam samo na kofetkih ipd.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ob podobni obremenitvi je meni Note drzal tudi tri dni ... Ga tudi nisem uproabljal za telefoniranje... iPhone pa je bolj obremenjen, pa komot zdrzi cel dan... zvecer je se toliko baterije, da ni potrebe po iskanju vticnice ...
smile-1.gif

Pa se ti WP7 zdi dostojna zamenjava za 4ko, če odmisliš težavo z baterijo? Vprašanje ni namenjeno sprožanju provokacij, mi je pa UI in delovanje socialnih omrežij na WP7.5 zelo všeč.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Nope ... Oz. bila je OK... dokler sem telefon pustil tak, kot je po factoriy resetu... Torej notri samo SIM kartica ... nobenih programov gor... nobenega imenika, nic sinhronizacije... nic WiFija prikljucenega... skratka... samo vstavljena kartica in vsake toliko casa sem pogledal stanje baterije
smile-1.gif
...

Potem, ko sem pa spet nastavil sinhronizacijo z Exchange serverjem, se prikljucil na WiFi... pa je spet vse po starem... Zjutraj odklopim... pozno popoldan je baterija prazna
grims-1.gif

Ampak ob takšni obremenitvi sta pri meni pozno popoldne prazna tudi Note ali 4-ka. Če uporabljam BT slušalko še prej...

Kak pa to? Jailbreak?

Za primer: Wifi, push, Bt stalno vklopljeni.

Skoraj 2 uri muzike prek slušalk (košnja travnika - 1200 kvadratov), 2 mejla sta medtem priletela in sem ju pregledal, 10 min pogovorov pa en sms, pa dve sliki sem še stisno.Pa seveda ostalo "igranje" s telefonom.Bi rad videl androida in wp7.5 pri tem.
smirk-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Prvi uradni final FW evropski je prišel za Lumia 900 - RM - 823
FW v2175.1600.8773.12140 - 059N8W8: Nokia 900 RM-823 Country Variant Finland FI BLACK_V1

Nazadnje urejeno:

masevc

Guru
2. sep 2007
3.527
895
113
Ksz

Data connection dobesedno ubije baterijo na Lumii.
Ce jo imam na off, zdrzi baterija tudi 2 dni.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Zanimivo, torej mora bit nekaj, kar venomer kuri podatkovno linijo, kaj kakšen spb wireless monitor za WP7 ne obstaja? Tam se lepo vidi, kateri program je pokuril največ podatkov, pa se potem lahko tisto izklopi. Razen seveda če je system
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Aja, sem videl sedaj ja, spb sploh še nima produkta za WP7.

Potem edino ostaja "ročni" način, izklapljat aplikacije eno za drugo, dokler se ne ugotovi, katera je tista
wink-1.gif
Ampak me malce čudi, če bi bilo res tako lahko, bi ziher že to bilo vključeno v FW. Mogoče pa je vsta ta silna "povezanost" kriva, da se sledi FB profilom, twiterju, linkend....in ta ostala jajca?

masevc

Guru
2. sep 2007
3.527
895
113
malo je čudno vse skupaj.
Nekateri so svetovali, da najmanj baterija trpi če imaš nastavljen push email. Pa ni ravno tako. Sedaj imam nastavljeno sinhronizacijo na 1 uro. Ni veliko bolje.

Da pa se lotiš intenzivno brskati po netu s 3G povezavo, si pa ob baterijo po kaki uri in pol. Podobno tudi z Wifi povezavo.

Za primerjavo LG E900 pa dela bp dva dni z enakimi nastavitvami kot Lumia (email).

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Uf resno? na 3G če bi surfal, recimo yutub laufal, bi tako hitro pokurlo ?

Kaj pa igranje igerc?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ma dej dej dej...kva vi čarate s temi cegli.
shocked-1.gif

Tolk pa nisem FANatic, da bi prirejal podatke o trajanju baterije. Jaz sem daleč od takih težav, pa sem danes že 1 uro skoraj govoril, browsal 20min, naredil vsaj 15 fotk, pa še mi bo držal več kot dan Trophy, punca je pa z lumio stalno na poti za 3 dni, čeprav redko znese ampak da po zelo točno dveh dneh polnit. Pa trenutno še podvojene maile pobiram na hotmail dva pop accounta in gmail.
confused-1.gif

Imam pa skoraj povsod, kjer se gibljem 90% časa wireless, network mam stalno na tušmobil, tud če sem bil 15min nazaj v trgovini oz. področju, kjer mi ne lovi tušmobila v zgradbi.

zagi

Pripravnik
20. dec 2010
57
30
18
Morda kdo ve zakaj mi mobitel ne prepozna klicane številke, čeprav imam shranjeno z imenom? Recimo pri sms-ih mi lepo prepozna, ampak pri klicu pa ne? Kontakte sem pa uvozil iz gmail, če je kaj v povezavi.